Aktywne Wpisy
![wieszacz564](https://wykop.pl/cdn/c0834752/ca6bb7a8058eee0631d8a83c1b2c1438ebee7f2ff6e7441df16e2594990fb191,q60.jpg)
wieszacz564 +177
#polityka #bekazlewactwa #lewica #konfederacja #4konserwy Przed państwem nowa minister pracy i polityki społecznej lewaczka Agnieszka Dziemianowicz Bąk w koszulce obrażającej chrześcijan. Teraz wyobraźcie sobie jaki byłby jazgot gdyby zamiast krzyży były gwiazdy Dawida albo islamski pół księżyc. Oczywiście ta typiara była zbulwersowana zachowanie posła Grzegorza Brauna. Ha tfu na tych hipokrytów
![wieszacz564 - #polityka #bekazlewactwa #lewica #konfederacja #4konserwy Przed państwe...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/90aa5b6f0f30e3253f7279434ec84c23757f3f8d4758f2bcdc0a52eba0705533,w150.jpg?author=wieszacz564&auth=00c9601fb4a1cacda485884d7ae3204b)
jankoval +23
#warszawa #nieruchomosci #kredyt #gospodarka #finanse #inwestowanie #it
W Warszawie jak zarabiasz 10-20k to nie zarabiasz dużo i nie możesz sobie swobodnie kupić mieszkania jakie ci się podoba w miarę blisko do centrum.
Takie zarobki nie są wyczynem. Jak skończyłeś masz przepracowane 5 lat, jesteś przed 30 rokiem życia, to osób które tyle zarabiają jest mnóstwo, dlatego znalezienie taniego mieszkania jest niemożliwe przy takich zarobkach.
Ludzie mieszkają w prach. Jest np. para przed
W Warszawie jak zarabiasz 10-20k to nie zarabiasz dużo i nie możesz sobie swobodnie kupić mieszkania jakie ci się podoba w miarę blisko do centrum.
Takie zarobki nie są wyczynem. Jak skończyłeś masz przepracowane 5 lat, jesteś przed 30 rokiem życia, to osób które tyle zarabiają jest mnóstwo, dlatego znalezienie taniego mieszkania jest niemożliwe przy takich zarobkach.
Ludzie mieszkają w prach. Jest np. para przed
Czy schab dojrzewający, moze plusa?
Dojrzewajacy 1msc, podwędzany na zimno, papryczka chilli, czosnek niedzwiedzi, sól, papryka słodka.
@miltem nie
@pokipoki ok 19-21 stopni w chlodnym, przewiewnym miejscu
@Pietrii bo to nie jest mieso
@Pietrii: Bo jest inaczej obrabiane. Taki dojrzewający schab najpierw się fermentuje, podczas tego procesu między innymi spada pH mięsa co blokuje namnażanie się szkodliwych/psujących mięso bakterii, przez co mięso może dojrzewać miesiącami/latami.