Wpis z mikrobloga

@PiersiowkaPelnaZiol:

profim.light up

Dostałem z firmy i był okropny, wygodniej mi się siedziało na krześle z salonu. Oparcie jest tak sprofilowane że nadaje się tylko dla (niskich) osób z wąskimi barkami.
@Kabas: fotel weź taki który wcześniej będziesz miał możliwość fizycznie wypróbować i ci będzie pasował ¯\_(ツ)_/¯ protip: wygodny fotel nie musi kosztować 5k xD
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: Ja mam Markusa i wcale nie narzekam, wręcz przeciwnie z biura co roku musiałem na fizjo chodzić a w domu pracuję na tym Markusie i żadnych bolów. Ja myślę, że jak ktoś nie chce lub nie może fortuny wydawać to Markus jest jak najbardziej spoko.
  • Odpowiedz
Ja myślę, że jak ktoś nie chce lub nie może fortuny wydawać to Markus jest jak najbardziej spoko.

@Twingoer: ale assics pro to nie fortuna to tyle samo co markus, dodatkowo markus nie ma żadnych regulacji, nawet podstawowych podłokietników góra dół, dodatkowo każdy ma inny wzrost więc regulowanie lędźwi itp.

Po prostu się wpasowałeś budową w markusa tak strzelam, siedziałem na nim w ikei i była tragedia szczerze ;/
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: Rozumiem. No widocznie jest jak piszesz, albo jestem mało wymagający jeśli chodzi o jakieś regulacje. ;) Po prostu przynajmniej na foto ten Assics gorzej mi wygląda. Cenowo nie wiem jak w stosunku do Markusa.
  • Odpowiedz