Aktywne Wpisy

rosen +184
ehhh (ಠ‸ಠ)
edukacja finansowa w naszym kraju nie istnieje
https://pomagam.pl/patrycja_wuwer
#gielda #inwestycje #oszukujo #scam #stanowski
edukacja finansowa w naszym kraju nie istnieje
https://pomagam.pl/patrycja_wuwer
#gielda #inwestycje #oszukujo #scam #stanowski

Eustachiusz +316
źródło: temp_file798870231520658634
Pobierz

źródło: comment_1643889919cHyn8e9ECeaeTEctja6ISU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Rudy1337: spodziewałem się tu tego popularnego na serwisie mema, ale widać mizoginia wykopowa zaślepia i wyłącza mózgi mocno
źródło: comment_1643909404IWYFojBSNG7l2IdjZPwOdK.jpg
Pobierz@piteross nie jesteście zbyt bystrzy
@steemm: Dodaj do tego, że na typowego wykopka słowa "jestem matką" działają jak płachta na byka (i to porównanie jest niesamowitym eufemizmem) xD
Im jestem starsza tym częściej widzę, że ludzie w jakiś sposób uprzywilejowani w swoim życiu na ogół zupełnie nie ogarniają, jak wiele rzeczy zawdzięczają właśnie tym przywilejom, a nie tylko swojemu "wspaniałemu charakterowi, doskonałej organizacji i ciężkiej pracy", jak to lubią wmawiać sobie i innym... Przy czym często brakuje im wyobraźni i empatii do tego stopnia, że nawet im nie przyjdzie do głowy, że
@steemm: Nie dziwne. Jak widzę, że ludzie nie potrafią 3 zdań z opisów do aukcji na olx czytać to załamać można ręce. Nie dziwne, że tyle jest głupoty. Niby oni chcą rozumieć jakieś badania, tematy społeczne, czy politykę? Chyba jak sobie narysują. Korwin powie 2 zdania i nad tym stękają.
Ona ogarnęła wynajęcie domu
Ona pierze sprząta gotuje , jeździ z dziećmi na wakacje
Pracuje od 16 do 2 w nocy
Robi studia zaocznie
Jest na trzecim roku
Sensowniej jest mieć czas dla siebie i brak zmartwień o kasę i większych zmartwień o zdrowie.
Najśmieszniej jest jak wiesz, że nie ma żadnych badań, które potwierdzałyby wyższość spożywania 5 posiłków dziennie nad 3 przy odchudzaniu ani takich, według których musisz mieć na II śniadanie racuszki zamiast jogurtu i jabłka, bo inaczej nie schudniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak więc nie dość, że promują z-------l, to jeszcze
W ogóle tacy zajebiście dynamiczni ludzie mi od razu śmierdzą jakimś drugim dnem.
Przykładowo te konsultantki perfum chwalące się że pracują kiedy chcą. A pracują właściwie cały czas bo dużo nie zarobią więc zawsze jest mało. I kręcą te
To niestety wcale nie jest dziwne ani głupie... Mężczyźni-konserwy tak mają, że uważają, że kobiety powinny być służącymi od sprzątania, gotowania i opieki nad dziećmi po to, by oni mogli oficjalnie mieć rodzinę, ale nie musieli nic przy niej robić, tylko po pracy oglądać TV z piwem na przykład...
Wszelkie objawy ambicji u kobiety są niepożądane i tłamszone, bo niezależna finansowo kobieta może