Aktywne Wpisy

RomanPL +24
Mam nadzieję że nie zgnije w sztumie za ten wpis ale cóż spróbuję wyjaśnić naszemu mentorowi tym razem z dziedziny postępowania karnego. W stosunku do osoby podejrzewanej nie może być zastosowany tymczasowe aresztowanie. Tymczasowe aresztowanie stosuje się do osoby podejrzanej w postępowaniu karnym. Jest to najcięższy środek zabezpieczający stosowany w wyjątkowych przypadkach i rzadko stosowany jeżeli chodzi o przestępstwo nękania. Naprawdę gruba akcja musi się dziać żeby sąd zastosował tymczasowy areszt w
Warto kupić AC Origins na promce za 25zl żeby przetestować tę nową trylogię?
AC1 przeszedłem i mi się podobało
AC2 przeszedłem ale już męczyło w drugiej połowie bo ciągle to samo było
AC3 i AC 4 usunąłem po kilku godzinach bo nie dość, że znów to samo, to ten system walk gdzie jednym przyciskiem się riposty robi stał się już słaby i nudny w tamtym czasie.
Czy
AC1 przeszedłem i mi się podobało
AC2 przeszedłem ale już męczyło w drugiej połowie bo ciągle to samo było
AC3 i AC 4 usunąłem po kilku godzinach bo nie dość, że znów to samo, to ten system walk gdzie jednym przyciskiem się riposty robi stał się już słaby i nudny w tamtym czasie.
Czy

dostaję taki błąd:
redve@redvehost~/Programs/C++/game% make
x8664-w64-mingw32-g++ -o Game.exe -Wall -Wextra -pedantic -O2 -march=native -pipe -std=c++17 -lSDL2 bin/main.o bin/Engine.o bin/Block.o bin/GlobalFuncAndTests.o
/usr/lib/gcc/x8664-w64-mingw32/11.2.0/../../../../x86_64-w64-mingw32/bin/ld: cannot find -lSDL2
collect2: error: ld returned 1 exit status
make: *** [Makefile:8: Game] Error 1
tutaj drzewko projektu:
|-- Game
|-- Makefile
|-- bin
| |-- Block.o
| |-- Engine.o
| |-- GlobalFuncAndTests.o
|
-- main.o-- glm|-- lib
| |-- SDL2