Wpis z mikrobloga

#orlen
#vat
#podatki
#pytanie
No fajnie, paliwo jest tańsze o 70 groszy ale jak wiadomo jest to tylko na określony czas
Czyli za kilka miesięcy jak obniżka VAT przestanie obowiązywać to paliwo jebnie do 7 złotych ?
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Walnij_Kielona: tak będzie. Baryłka od grudnia wzrosła z 70 do 90 dolarów za baryłkę i cały czas rośnie. Jedynie bliski wschód w ramach podcięcia skrzydeł Rosji może zbić ceny ropy
  • Odpowiedz
@zzbkk: oni teraz się odkuja... Dla przeciętnego Kowalskiego będzie to obniżka o 50g na litrze a im marza i tak wzrośnie o kilka procent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
Ja wstawiłem 10 mauzerow 1000l do piwnicy i systematycznie uzupełniam po kanistrze, zawsze miałem łeb do interesów
  • Odpowiedz
tak a eksperci z Orlenu będą ci tłumaczyć że pomimo taniej ropy n rynkach światowych oni zrobili zapasy m górce i muszą się odkuć

@zzbkk: stawiaj shorta na cfd jak jestes taki pewien, zostaniesz milionerem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Walnij_Kielona
@DarkZizi dzisiaj dużo osób narzeka, że paliwo w w czerwcu będzie po 7 złotych, zakład, że w czerwcu będzie zdziwienie, że paliwo jest po 7 zł? Większość pamięta decyzje polityczne przez miesiąc, więc raczej nie ma szans, żeby pamiętali o tym w czerwcu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz