Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Andrzejek po programie podobno groził ś…cią Natalii. Gościu ma chyba jakiś większy problem z głową, może dwubiegunowka.
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Glupiii sprawa jest dosyć delikatna, bo typ może mieć coś z głową i producenci też nie chcą , żeby on sobie zrobił coś złego, albo komuś dlatego nie pokazują wszystkich jego akcji. Są dowody w postaci wiadomości od Andrzeja. I nie, nie jestem Natalka czy jej kolega, mnie też jej zachowanie w-----a
  • Odpowiedz
  • 0
@DirtyMartini nie jestem właścicielem tego screena. Uderzajcie do Natalki żeby to wyjaśniała-sam jestem ciekaw czy się przypisuje. Wątpię że to fejk, ale najlepiej zapytać u źródła. Dlatego piszę że to nie na 100% bo nie mam@bezpośredniego dowodu
  • Odpowiedz
  • 0
@nattalie w telefonie kolegi. Jedyne co się mogło wydarzyć, to że Natalia mogła takie coś wymyślić, ale jak już pisalem@wczesniej. Chyba nie jest aż tak p------a
  • Odpowiedz
@czehuziom: ja to zazdroszczę tym gościom odpowiedzialnym za casting. Nie wiem co musieliby zrobić, żeby ktoś za to beknął. Weźmy gościa z problemem z głową, nie reagujmy jak odwala, a potem "to się zateguje". Jeszcze żeby to zdarzyło się raz (no, może tego kalibru to raz), ale nawet w tym sezonie był Kuba, dwa (?) sezony temu Moto Moto, o takich toksykach jak Klauno, Łoniak czy srOcha nie wspominając.
  • Odpowiedz
@DirtyMartini: jeżeli to byłoby prawdą to też jestem zdnaia, że za daleko to poszło. Tak samo jak jest szydera na tagu z uczestników, ale nikt przy zdrowych zmysłach nie wychodzi stąd by grozić im na socjalach i cisnąć prywatne wiadomości
@slodkakotka150 jesteś pewna?
  • Odpowiedz
  • 21
@czehuziom Natalia jest ostatnią osobą, której bym uwierzyła w cokolwiek, nawet jakby mi powiedziała "dzień dobry" to bym się zastanawiała co się za tym kryje. Zwłaszcza że sama cały czas prowokuje, gaslightinguje, drze ryja, a później przeprasza i mówi, że taka nie jest i wszystkich kocha. Mega fałszywa laska.

Groźby to przesada i nie powinny mieć miejsca.
  • Odpowiedz