Wpis z mikrobloga

• 1
jeżeli u nas śmiertelnośc liczą tak jak w przypadku mojego sąsiada i znajomej w rodzinie to się nie dziwię, że mamy tyle zgonów.

@polock Czyli nie mamy 190 000 nadmiarowych zgonów?
  • Odpowiedz
@polock: Health Minister Magnus Heunicke added: “The situation in Denmark is that we have this decoupling between infections and intensive care patients, and it is mainly due to the large attachment among Danes to revaccination. That is the reason why it is safe and the right thing to do now.”

Some 82 percent of Denmark’s population is fully vaccinated with two doses, of whom50 percent are boosted with a
  • Odpowiedz
@polock: >jeżeli u nas śmiertelnośc liczą tak jak w przypadku mojego sąsiada i znajomej w rodzinie to się nie dziwię, że mamy tyle zgonów.

Opowiesz coś więcej?
  • Odpowiedz
jeżeli u nas śmiertelnośc liczą tak jak w przypadku mojego sąsiada i znajomej w rodzinie to się nie dziwię, że mamy tyle zgonów.

@polock: A poza tym to drugi somsiad jest LGBT, ale nie popiera tych wszystkich postulatów i homoparad?
  • Odpowiedz
akurat nic prawdy w twoim wpisie nie ma

@SipaXtra:
Przecież ten rząd już niejednokrotnie pokazał do czego jest zdolny i jak głęboko w dupie ma obywateli. Jak im będzie na rękę rozporządzenie ułatwiające rozpędzanie zgromadzeń pod pretekstem covida to to zrobią i z domu znów wyjdziesz co najwyżej po bułki i srajtaśmę do najbliższej biedry a jak nie to mandat.
  • Odpowiedz
@polock: jak to? Przecież charamndery mówią, że szczepienia nic nie dają XD
No popatrz, tam gdzie ludzie się szczepią znoszą restrykcje i ludzie nie umierają. Tylko w polsce jak w lesie
  • Odpowiedz