@polock: U nas tak łatwo nie pójdzie, bo potrzebują asa w rękawie żeby w razie masowych protestów po pierwszej wypłacie w nowym ładzie móc wprowadzić całkowity lockdown. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@polock w izraelu tez "źle" licza smiertelnosc? Dunczykom gospodarka siada, zaszczepili 80% + 60% przypominającą, a do tego nie chca protestow jak we Francji poza tym spoleczenstwo ma troche lepiej poukladane w glowach niz u nas. @taktoto - wariant ma znaczenie - hiszpanie tak to uzasadniali jakies 2 tyg.temu
@polock: jak to? Przecież charamndery mówią, że szczepienia nic nie dają XD No popatrz, tam gdzie ludzie się szczepią znoszą restrykcje i ludzie nie umierają. Tylko w polsce jak w lesie
Dzień dobry dostałem najniższą wypłatę od 3 lat i w związku z tym świętuję i kupiłem takie o Dlatego daje tag #janiegejjapapiesz i tag #vieniasrobwpisy @cheture
U nas tak łatwo nie pójdzie, bo potrzebują asa w rękawie żeby w razie masowych protestów po pierwszej wypłacie w nowym ładzie móc wprowadzić całkowity lockdown. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dunczykom gospodarka siada, zaszczepili 80% + 60% przypominającą, a do tego nie chca protestow jak we Francji poza tym spoleczenstwo ma troche lepiej poukladane w glowach niz u nas.
@taktoto - wariant ma znaczenie - hiszpanie tak to uzasadniali jakies 2 tyg.temu
Pamięć złotej rybki mają komentujący.
Opowiesz coś więcej?
@wiem_wszystko: a potem się zobaczy, już raz mieli zakończyć pandemię w Danii. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@polock: A poza tym to drugi somsiad jest LGBT, ale nie popiera tych wszystkich postulatów i homoparad?
No popatrz, tam gdzie ludzie się szczepią znoszą restrykcje i ludzie nie umierają. Tylko w polsce jak w lesie
80.9%