Aktywne Wpisy
biaukowe +26
niemorzliwe +181
Nigdy nie kupujcie mieszkania w bloku który ma numer z literką M. Ja mam powiedzmy 13M m. 69 i co drugi kurier szuka mnie w bloku 13. Już nie wiem jak pisać na zamówieniach. Pisałem 13M/69 to jechali pod 13. Teraz piszę 13M m. 69 ale to też nic nie daje. Piszę komentarze do zamówień, ale to nic nie daje. Dzisiaj napisałem tak w uwagach do zamówienia: "Numer bloku to 13M, numer
#pokazauto #polestar
@BratProgramisty: Widełki to 35-65k ojro, w zależności od napędu i wyposażenia. Taka dobra specyfikacja to bliżej 60k. Bateryjka niby 8lat/160k km.
@spoxman:
Cóż zrobić... taki trend. Przynajmniej nudę na ładowarkach kompensuje fun z jazdy :)
@Popularny_mis: U mnie połowa znajomych jeździ hybrydami - benzyna + gaz :)
Nie jest to Audi A6 czy E klasa, ale bardzo przyjemny.
Pierwsze auto i chińczyk xd. Nie zazdroszczę, ale jak się nie ma co się lubi...
@Popularny_mis: Dzięki, co na oku? Ja po paru latach z plug-inem raczej odradzam ładowane hybrydy, miękkie są za to całkiem spoko, ostatnio wypożyczałem toyotkę, fajnie w miare jechało a spalanie absurdalnie śmieszne jak na benzynę ;)
Podobno już nie chińskie, Volvo wykupiło udziały Geely czy jak tam się to pisze i to teraz Volvo stało się właścicielem tej marki. Wcześniej to było joint venture.