Wpis z mikrobloga

przygarnac przegrywa ktory by ja na rekach nosil.

@egeszege9000: Przegryw zaraz zacząłby podejrzewać, że zdradza go z mokebe, mieć cały czas pretensje, wyrzucać że czyha tylko na jego przepoteżny majątek.
  • Odpowiedz
@slepauliczka: coś musiało w Twoim życiu pójść nie tak że dałaś się w ten sposób traktować facetowi. Ale z drugiej strony szybko z tego wyszłaś, wiele kobiet budzi się dopiero po trzydziestce jak ogarniają że z tym facetem nigdy tak naprawdę rodziny nie założą. Albo nie ogarniają się wcale i zostają potem same z dzieckiem jak jemu się znudzą. No narcyz znajdzie sobie w końcu kolejną ofiarę
  • Odpowiedz
@slepauliczka: Psychopata/narcyz/socjopata zniesie wszystko... wszystko poza ignorowaniem go. Najlepszy sposób, żeby się odciąć to ignorować, jakikolwiek kontakt, jak zacznie siać ferment wśród znajomych, to niech sobie sieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To są ludzie, którzy nie ważne co, chcą twojej reakcji, nie ma znaczenia, czy pozytywnej/negatywnej, ignorowanie ich, to jakby sprawić, że przestają rzeczywiście istnieć.

Przepraszam, ale jakim z------m trzeba być, żeby po takich akcjach, jakie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@slepauliczka: Heh, tez mialem manipulantkę i kłamczucha której musialem screenami udowadniać że mam rację. Najgorsze jest to o czym wspomnialas - często tacy ludzie są bardzo lubiani w towarzystwie bo kryją się za maską. Gdy komus wspomnisz jak jest na prawdę to ci nie uwierzy. No bo jak to, przecież to taaaki dobry czlowiek.
  • Odpowiedz
No i wyobraźcie sobie co? Zmiana o całe 360 stopni!!!

@slepauliczka: zmiana o 360stopni to nie jest zmiana tylko dokładnie postępowanie w ten sam sposób. Jeśli tego nie ogarniasz to weź kątomierz i cyrkiel i narysuj sobie koło, zobaczysz że punkt początkowy zetknie się z punktem końcowym.
Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
  • 12
@gdyzgasnieswiatlo opisałam tu jakieś 0,5% historii, ten wpis nie powstał aby kogoś oczernić - bo wtedy to by byly naprawdę opisane grube historie. Powstał, żebym ja sama ze sobą stanęła z faktami twarzą w twarz i żeby potencjalnie inne ofiary otworzyły oczy tak jak mi je otworzono
  • Odpowiedz