Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 472
omg elon musk jest taki epicki!!!!! rozwiązał problem korków na drogach!!!!!! już nie muszę stać w mieście tera mogę stać w klaustrofobicznym tunelu pełnym aut elektrycznych którym zdarza się częściej zapalać się bez powodu omg ale super!!!!!!!!
#tesla #elonmusk
4gN4x - omg elon musk jest taki epicki!!!!! rozwiązał problem korków na drogach!!!!!!...

źródło: comment_1641640494jWy0vpWoolxbvkZgShhV1T.jpg

Pobierz
  • 161
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gatineau: poczekaj aż zobaczysz metro, jaką to ma przepustowość, jakie to przemyślane jest, nieprawdopodobne. Ale Elon jest dobrym "snake oil salesman" skoro Europejczyk klaszcze na wieść o dziurze w ziemi o śmiesznej przepustowości kiedy to ten problem jest na świecie rozwiązany od 150 lat. Brawo Elon, much vision, much progress, much boring.
  • Odpowiedz
@paww: do czego zmierzam to jakie to ma znaczenie? Nazwa to nazwa, możesz sobie mówić ze Musk zbudował metro pod Las Vegas - nie wiem czy ludzie będą cię wtedy rozumieć czy nie, nie wiem czy będą się z tobą kłócić ze samochod w tunelu to nie metro, nie ma to żadnego znaczenia, to twój problem jako osoby która będzie się posługiwała tym imho niezbyt trafnym terminem.

Ale to tylko
  • Odpowiedz
@ReeceWithouterpoon:

skoro Europejczyk klaszcze na wieść o dziurze w ziemi

Kto klaszcze? Ja tu widzę pare marudzących zrzęd ale nie widziałem za bardzo nikogo klaszczącego. Tunel jak tunel, nie ma co się podniecać prototypami
  • Odpowiedz
@gatineau: serio nie widzicie jaki ten system jest ułomny? tunel bez wyjść ewakuacyjnych, bez dodatkowych pasów gdzie jak jest wypadek to służby nie mają jak dojechać, jeden błąd systemu któregokolwiek auta i wszystkie są uwięzione
  • Odpowiedz
@gatineau:

W tunelu nie ma niczego co by było groźne - nie ma szyn, nie ma kabli z wysokim napięciem, nic. Możesz się ewakuować na nogach po prostu idąc.

ŁATWOPALNE BATERIE TO ŻADNE ZAGROŻENIE
  • Odpowiedz
@gatineau: tego nawet prototypem nie nazwę, gość zrobił tunel i tyle, tam health and safety nawet nie kwiczy bo nie istnieje. Jeden pożar i mu to zamkną w cholerę a sąd przyklepie milionowe odszkodowania.
  • Odpowiedz
a to swoją drogą. OP to typ człowieka któremu pokazać nowowynalezioną czcionkę drukarską to wyśmieje wynalazcę bo powie że przecież on literki szybciej piórem machnie

@gatineau: Typie o czym ty piszesz w ogóle? Nie każdy pomysł twojego bożka ma sens, wiele z nich to skrajne kretynizmy mające na celu tyllko i wyłączenie sztuczne pompowanie akcji. Musk to jest sprzedawca marzeń dla nieuków i naiwniaków.
PlesniakPospolity - > a to swoją drogą. OP to typ człowieka któremu pokazać nowowynal...
  • Odpowiedz