Aktywne Wpisy

Ksemidesdelos +37
W Ugandzie odkryto ponad 31 milionów ton rudy złota, w której znajduje się około 320 tysięcy ton czystego, rafinowanego złota. Szacunkowa wartość tego skarbu to aż 12 bilionów dolarów.
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
źródło: uganda
Pobierz
Chicoxxx66 +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#konsole
#ps5
źródło: comment_1641546145XB5qbED9hAnpp271qu3srG.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1641555587C5WbilxOA0uFXgJSD8vDmd.jpg
PobierzZ x-komu to byl Xbox Series X za 2149.00 zł, który miał opoznienie w wysyłce i dostałem niecały tydzień po premierze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale za tę cenę te kilka dni bylo warto i jeszcze miesiąc gamepassa dali w ramach przeprosin ( ͡º ͜ʖ͡º)
@piaskun87: kupiłem online golasy na premierach PS5 i XSX w oficjalnej cenie, na nic nie musiałem polować i z nikim się o nic nie musiałem bić. Pozdrawiam tych co postanowili czekać, aż stanieje o 100zł 'podatku od nowości' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konsole dostałem w lutym( ಠ_ಠ)
Czy gdyby ps5 trzeba było kupić z działką pod Krakowem to też byś tak uważała?
Korzystanie ze swoich praw nie jest cebulackie, tym bardziej, gdy sklep gra niefair. To nie były żadne bundle od SONY :)
widze trafilam w punkt, ale jedyna twoja linia obrony jest to, ze sklepy tez nie byly fer