Wpis z mikrobloga

@misiekmr: neonet

Z x-komu to byl Xbox Series X za 2149.00 zł, który miał opoznienie w wysyłce i dostałem niecały tydzień po premierze ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ale za tę cenę te kilka dni bylo warto i jeszcze miesiąc gamepassa dali w ramach przeprosin ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@n0rek: problemy robił x-kom ale z zamówieniami na PS5 bo nie mieli oficjalnej dystrybucji i liczyli, że zdobędą te konsolę inną drogą i potem były gownoburze, jak im nie wyszło. Z Xboxami nie kojarzę by mieli takie problemy poza owym drobnym opóźnieniem. Natomiast PS5 i klocki z oficjalnych dystrybutorów doszły u wszystkich których znam bez problemów.
  • Odpowiedz
do dzisiaj nie ma golasów w sklepach, a co dopiero miesiąc po premierze

@piaskun87: kupiłem online golasy na premierach PS5 i XSX w oficjalnej cenie, na nic nie musiałem polować i z nikim się o nic nie musiałem bić. Pozdrawiam tych co postanowili czekać, aż stanieje o 100zł 'podatku od nowości' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Kiedys_Mialem_Fejm ja 7 grudnia zamówiłem bundle z dodatkowym padem, ładowarką, Sackboyem i Metro Exodus. Po uwzględnieniu powitalnego bonu, dwóch rat gratis i cashbacku, wyszła ~2910 zł, dostarczona w 8 dni ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Ten argument że się traci biblioteke gier przy zakupie nowej konsoli jest nie trafiony. Dalej masz swoje konto i biblioteke na play station. Konsoli też można posiadać i trzeba jej się pozbywać by kupić nową. To nie działa tak, że jak założysz konto u MS, to konto Sony jest kasowane i przepada.
  • Odpowiedz
@Ale_co_to: chyba ludzie nie rozumieja mema. tutaj chodzi o to, jak skonczyly sie golasy to ludzie zaczeli kupowac bundle (bo w sumie tylko to bylo). i nic z tym zlego by nie bylo, gdyby nie cebula tagu #ps5 nie chciala za wszelka sile oddac rzeczy z bundla z prawa 14 dniowego zwrotu, ale konsole juz chcieli sobie zatrzymac XD
  • Odpowiedz
@okfmale cebulackie to jest wciskanie produktów, których nie chcesz nie mając alternatywy :)
Czy gdyby ps5 trzeba było kupić z działką pod Krakowem to też byś tak uważała?

Korzystanie ze swoich praw nie jest cebulackie, tym bardziej, gdy sklep gra niefair. To nie były żadne bundle od SONY :)
  • Odpowiedz
@kipowrot: powiedz mi w jaki sposob sklep gra niefer? w tym ze nie chce ci sprzedac samej konsoli mimo ze ja ma? XD. te bundle byly specjalnie, bo skep nie moze dac ceny 3k za konsole, ale za bundla juz moze, marza wciaz taka sama a przynajmniej sie sprzeda to co nie schodzi.

widze trafilam w punkt, ale jedyna twoja linia obrony jest to, ze sklepy tez nie byly fer
  • Odpowiedz