Aktywne Wpisy

MajaEris +4
ja chce poznać jakichś zwyrodnialców seksualnych
#pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
feminizacja, pasy cnoty, służba sprzątanie domu, bicie pejczem, liny, kajdany 24/7
#pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
feminizacja, pasy cnoty, służba sprzątanie domu, bicie pejczem, liny, kajdany 24/7

Anonim927 +12
Narzekać na p0lki wiadomo. Sam dostałem w dupsko. Alimenty chuje muje. Od 7 miesiecy jestem z szarą myszką. I wiecie co. Ma swoje mankamenty. Nie gotuje raczej choć sprząta i układa mi szafę, chwali moje dania, płacimy za siebie naprzemiennie wedle mozliwości, s--s nieczęsty ale zajebisty ona 38 lvl ja 43. Szczupła, skromna obcych dzieci mi nie przyniosła. Tulimy się nocami jak kociaki. Uwielbiam jej ciepło, jej włosy po sam tyłek i

#konsole
#ps5
źródło: comment_1641546145XB5qbED9hAnpp271qu3srG.jpg
Pobierz1. SONY produkuje konsole i sprzedaje je bez abonamentu, bez gier, bez dodatkowych padów, headseta, pilota, standu do padów. Czasem wypuszcza bundle.
Robi to z konkretnego powodu, zeby jak najwięcej ludzi miało dostęp do konsoli i mogło zacząć zarabiać z gier pudełkowych lub nie.
Sklepy wpychając takie zestawy oczywiście nigdy by ich nie sprzedawały w takiej ilości, bo są nieatrakcyjne. I tu wchodzi shortage konsol. Sklepy to robią, bo wiedzą,
Sam brałem preorder za równe 2299 i teraz mam spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oj, ile to ja się nasłuchałem, że nie warto, że kto to widział "pierwszy batch", na pewno wyjdą niedoróbki, "poczekam na slim", albo, że "nie ma gier" więc po co brać, "kupię kiedyś jak stanieje" itp.
Oczywiście, jak ktoś się interesuje historią konsol ten łatwo wyciągnie wnioski, że problemy ala RROD / YLOD z czasów x360/ps3 najpewniej nigdy się już nie powtórzą, bo to kosztowało producentów konsol miliardy, więc nowe
I c----w 100. Nie ma nic ciekawego, nic konkretnego na te generacje. A w gry z ps4 w 30 klatkach nie chce mi się ogrywać, bo nie po to kupiłem konsole, żeby grać w gry z celowo obniżonymi fpsami.
Mam ochotę ja sprzedać, wiec jak ktoś by chciał, tooo… ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1641624958OHAvJxENt8UelFhGLt9NvQ.jpg
Pobierz