Aktywne Wpisy
ziumbalapl +128
Og**pienie członków Konfederacji chyba nie ma granic :)
#bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #neuropa #ukraina #konfederacja
#bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #neuropa #ukraina #konfederacja
ardan95 +380
Nie łudzę się, że jednak jakąś logiką się wykażecie, ale się przynajmniej pośmieję.
Czy gej może być nauczycielem?
1. Tak, pod warunkiem, że powstrzyma swoje chore ciągoty
2. Tak, to nic zdrożnego jak prowadzi fikuśne rozmowy, każdy ma prawo do ekspresji seksualnej
3. Tak, ale nie może być księdzem, ponieważ jestem bardzo wierzący i nie zniósłbym zboczeńca w sutannie
4. Nie
Nawiązuję do tekstu o księdzu geju, który podrywał dorosłych chłopów, 16-17 latków a przez lewicową szurię jest nazywany "pedofilem".
#bekazprawakow
#neuropa
#lgbt
#geje
Czy gej może pracować z młodzieżą?
Myślisz, że hetero-nauczyciele niektórzy nie myślą o ruchaniu swoich uczennic, nie flirtują z nimi? A ile jest głośnych przypadków jak hetero-nauczycielka ruchała się z uczniem? A co wtedy jest? "HEHE ŻE TEŻ JA TAKICH NAUCZYCIELEK NIE
1. Tak, pod warunkiem, że powstrzyma swoje chore ciągoty
2. Tak, to nic zdrożnego jak prowadzi fikuśne rozmowy, każdy ma prawo do ekspresji seksualnej
3. Tak, ale nie może być księdzem, ponieważ jestem bardzo wierzący i nie zniósłbym zboczeńca w sutannie
4. Nie
@fantazm: No właśnie - czy wtedy lewacy nazywaja ja pedofilką, czy może zagubiona niewiastą doprowadzoną do samotności przez białą supremację?
Czy nauczyciela podrywającego 16-latki nazwiesz pedofilem?
Co ty #!$%@?? Nikt nigdy takich argumentów nie używał, zresztą w tych "lewackich" krajach zachodu takie nauczycielki idą za to do więzienia lub wylatują z pracy. To zazwyczaj prawicowe sebiksy wtedy lamentują, że też by tak chcieli i że nie zrobiła nic złego.
@7160: xD
Gej nie żyje w żadnych ślubach czystości i nie mówi, że za bycie gejem pójdzie się do piekła.
Naprawdę nie widzisz tu hipokryzji? Klecha, któremu książka sprzed 2000 lat mówi jak ma żyć, decyduje się na takie życie, mówi innym jak mają żyć, a nie żyje tak xD śmiech na
@7160: wg polskiego prawa nie. Natomiast współżycie nauczyciela z szesnastoletnia uczennica może się wiązać z oporem i nieakceptacja otoczenia¯\_(ツ)_/¯
@patykiem_pisane: Dokładnie. Tak samo współżycie chłopa z chłopem. Ale opinia społeczna nie ma znaczenia.
@7160: Link?
@7160: z naukowego punktu widzenia pedofilem nie jest. Dalej jest to jednak zabronione i karalne (można by dodać, że wątpliwe moralnie, ale każdy ma swoją moralność, szczególnie prawica i kościół).
@adibor: Tylko jeśli zostało przestępstwo ma znamiona wykorzystania stosunku zależności.
Czyli jeśli wymusił na uczennicy współżycie np pod groźbą gorszych ocen.
Sugerujesz poniekąd, że z definicji każdy gej ma albo jakieś niestosowne ciągoty, albo "prowadzi fikuśne rozmowy".
A prawda taka że mógłbyś znać geja przez 10 lat i nie wiedzieć, ż jest gejem...