Wychodzę z roboty, bo kiedyś muszę, nie? Wsiadam w tramwaj to się ode mnie odsuwają, bo śmierdzę trupem… nawet nie wiem jaka to linia. I samotność to jest wtedy, jak każdy tramwaj jest dobry, bo gdziekolwiek nie pojedziesz to samo cię czeka.
@ardan95: Widziałem całość kilka razy, ale ostatnio sobie odświeżyłem, ile razy bym nie oglądał to wciąga tak samo jak za pierwszym razem. Mistrzostwo.
@Drzamich Nielat, ten młody co przyszedł z Beniem to policja. Tamci to gangusy. Nielat wcześniej poprosił gangusów o pomoc w pobiciu jednego typa a w zamian musiał robić to co mu gangusy kazały (nagrywać swoich na służbie itp). Jak już zaczęli przeginać to w końcu nie wytrzymał i poprosił Benia o pomoc i Beniu zabrał go właśnie na tę pogawędkę żeby mu pokazać gdzie barykada jest. I jednocześnie uświadomić gangusów żeby dały
@ardan95: wedlug mnie jeden z naprawde niewielu seriali polskich, ktore sa 10/10, genialne. To co stalo sie pozniej z vego to jest abstrakcja, po takim debiucie robic takie gowno, w glowie sie nie miesci xdd
@genocidegeneral: - Anona pamiętacie? - Tego od memów? No jak, zawsze robił najlepsze heheszki... - No... tośmy się zderzyli niedawno... - A co on? moderatorem został? - Nie, perma dostał. Tego mirka to ja znam ładnych parę lat... Jeszcze jak pomarańczką był, łaził za mną, żeby mu tagi naprawić... no to nadałem moderatorom, zaraz go zgarnęli do tej afery zbożowej - taka afera była, jakiś random spamował zdjęciami elfika. Ten Anon
#seriale
Wychodzę z roboty, bo kiedyś muszę, nie? Wsiadam w tramwaj to się ode mnie odsuwają, bo śmierdzę trupem… nawet nie wiem jaka to linia. I samotność to jest wtedy, jak każdy tramwaj jest dobry, bo gdziekolwiek nie pojedziesz to samo cię czeka.
źle jest podpisane, bo te 31 odcinków to wszystkie 3 sezony a nie tylko pierwszy
o, widzę ludzie kulturalni, to zapytam xd
pada w tym serialu zdanie "Ty się nie #!$%@?, bo nie wiesz gdzie barykada jest" czy to jakaś moja zbitka pitbulla z symetrią? XD
- Anona pamiętacie?
- Tego od memów? No jak, zawsze robił najlepsze heheszki...
- No... tośmy się zderzyli niedawno...
- A co on? moderatorem został?
- Nie, perma dostał. Tego mirka to ja znam ładnych parę lat... Jeszcze jak pomarańczką był, łaził za mną, żeby mu tagi naprawić... no to nadałem moderatorom, zaraz go zgarnęli do tej afery zbożowej - taka afera była, jakiś random spamował zdjęciami elfika. Ten Anon