Aktywne Wpisy

w__w +195
Dzisiaj mija mi 10 lat po slubie.
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina

hpiotrekh +363

@Androo: jaki punkt swojego regulaminu złamał Facebook?
Gdzie była konfa przy dyskusji o monopolu dużych portali społecznościowych i cenzury informacji niewygodnych. Gdzie byli jej wyborcy? Wysmiewali problem. Jak dotknęło ich osobiście to nagle wolny rynek, ale nie do końca? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Androo: ?
@fajny_kapelusz: Ale jakie standardy zostały złamane?
@TheBlackList: Chyba przeceniłeś tego bardziej ogarniętego z konfy xD https://twitter.com/ArturDziambor/status/948330109391564800
@Arizona12: XD Jezu, to była chyba PRowa sztuczka stulecia. Typ był średnio inteligentnym ale przyjemnym nauczycielem angielskiego, dołącza do partii oszołomów i na zasadzie kontrastu staje się lubianym politykiem opowiadającym o niskich podatkach. XD
Komentarz usunięty przez autora