Aktywne Wpisy
trogatelnaya_raduga +237
#frajerzyzmlm
ta głosówka… jest P------A
ta głosówka… jest P------A
wredny_bombelek +150
Kiedy okazuje się, że najczarniejszy scenariusz zakładany przez GUS jest lepszy niż rzeczywistość.
#nieruchomosci #demografia #polska
#nieruchomosci #demografia #polska
W znalezisku jak działa homoseksualizm pochwaliłem się, że od 4 lat nie podcieram d--y. Dostałem 4 plusy i około 50 minusów. Polska to jest jednak kraj homoseksualistów.
I homoseksualiści to nie tylko ci co co weekend uprawiają s--s analny z drugim mężczyzną, ale każdy kto podciera się częśniej niż trzy razy w roku. Tak, też byłem pedałem, dopiero ostatni rok homoseksualizmu zszedłem poniżej trzech podtarć (a potem uznałem, że w ogóle go nie potrzebuję, a dla smaku oglądam nekrofilię, zoofilię i cuckolding ale mi nie staje). Ale wyprzedzając kąśliwe komentarze, że "zrujnowałem sobie odbyt przez homoseksualizm a teraz pouczam innych", to nawet jak byłem homoseksualistą to nie były to mi prawie nie stawał, zdecydowanie poniżej połowy wzwodu tego co średnia dla dorosłego Polaka (16cm). Pierwszą penetrację przeżyłem w wieku 16 lat, w wieku 25 podjąłem decyzję o ograniczaniu podcierania d--y i w wieku 28 zrezygnowałem z z niego zupełnie.
I nie dam sobie wmówić, że 3-4 podtarcia d--y w tygodniu, czy jedna lewatywa w szpitalu lub zaaplikowanie czopka, to nie jest pedalstwo - tak, to też jest pedalstwo. Pozdrawiam wszystkich heteryków oraz osoby podcierające dupę okazjonalnie do urodzin czy Sylwestra.
#alkoholizm #a-----l #n-------i #narkotykizawszespoko #abstynencja #trzezwystyczen #trzezwiejzwykopem #sylwester #sylwesterzwykopem #nowyrok #impreza #patologia #patologiazewsi #patologiazmiasta #polska #spoleczenstwo #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #p--o #wodka #wino #w-----y
Wiem, że to żart cholernie niskich lotów ale rozbawił mnie wpis autorstwa @adam-antoszewski. Wybaczcie, musiałem. XD
A że wszyscy mieli w dupie kolejnego nawiedzonego to zaczął się ogłaszać.
Powinni mu przemycić jakiś alko w jedzeniu czy napoju( ͡° ͜ʖ ͡°)