Aktywne Wpisy
OVHcloud +145
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +30
#nieruchomosci #kredythipoteczny #wibor3m #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
@Louis_de_Pointe_du_Lac: dokładnie tak, rozglądaliśmy się z żoną ostatnio za większym mieszkaniem, bo dzieci, no i umówiła nas na spotkanie z doradcą. Moja żona po dwóch macierzyńskich powiedzmy, że nie zarabia kokosów, ok. 3,5k netto, ja za to dużo więcej. No
Ale ja to wiem, pisze tylko że 2 lata temu nikt się tego nie spodziewał.... pewnie, sporo osób było świadomych że tak może sie stać, ale nie spodziewali się że tak się stanie
@Tsukuyomi: bogattych złóż platyny też nie ma, i co to też jest winne tego?
To że nie ma kredytów na X lat ze stałą stopą ma kogoś usprawiedliwić że nie potrafi zrozumieć ryzyka zaciągnięcia kredytu na 30 lat ze zmnienną stopą? Śmieszne. Kontynuacja tworzenia wymówek i szukania winnych złych decyzji.
wyzywasz od wykopu i poziomu, a sam jesteś
Hehe? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cienki137: k---a jest jeszcze górka to sprzedawaj na co czekasz?
Zreszta wtedy górki u mnie nie było a cena nie powinna spaść poniżej tego jak kupowałem, bo to już nie będzie dla nikogo opłacalne.
Komentarz usunięty przez autora
@mickpl
Ej xd ale wiecie że każdy kredyt był tani a po wzrostach stóp każdy jest tak samo drogi? Więc każdego to się tyczy nie tylko tych co wzięli od roku