Aktywne Wpisy
kingszajs +3
Polecacie jakąś grę na majówkę? Szukam czegoś dobrego na PC lub PS5. Ogólnie mam za sobą wszystkie znane topowe gięty, RDRy, TLOU, GODy, Horizony, Ghost of Tsushima, Days Gone, etc. Chyba maksymalnie wykorzystałem potencjał rynku gier...
Gry multiplayer odpadają, nie kręcą mnie. Szukam czegoś co naprawdę wciągnie pod kątem fabuły i też żeby reszta aspektów trzymała sensowny poziom.
Rynek gier strasznie się skiepscil albo już ewidentnie jestem stary ( ͡° ʖ
Gry multiplayer odpadają, nie kręcą mnie. Szukam czegoś co naprawdę wciągnie pod kątem fabuły i też żeby reszta aspektów trzymała sensowny poziom.
Rynek gier strasznie się skiepscil albo już ewidentnie jestem stary ( ͡° ʖ
InnyWymiar90 +80
-Młody powiem krótko: wymiar pracy 8 godzin, umowa o dzieło, 12 złotych z metra. W ciągu godziny zrobisz metr, półtora. Matematykę zostawiam tobie.
-Nie no, tego już za wiele!
-To mi po 6 latach harówy 10 złotych z łaską daje a obcemu bez praktyki na dzień dobry więcej!
-Taki święty jesteś? To chuchnij.
-Przepraszam.
#pokazmorde
-Nie no, tego już za wiele!
-To mi po 6 latach harówy 10 złotych z łaską daje a obcemu bez praktyki na dzień dobry więcej!
-Taki święty jesteś? To chuchnij.
-Przepraszam.
#pokazmorde
#logikarozowychpaskow #zalesie #madki #bekazpodludzi
Pracuje w restauracji.
No i wczoraj miałem "dziwną" sytuację.
Jakaś babka stwierdziła, że wywali cycki na wierzch i zacznie karmić kaszojada.
Zwracam uwagę, że to restauracje, ludzie tu spędzają wolny czas, mamy 3 duże łazienki i proszę się tam przejść.
Boże jaka awantura, masakra.
Serio tak ciężko kobiecie iść w jakieś ustronne miejsce i nakarmić dzieciaka a nie wywalać cycki w miejscu publicznym.
To jest przecież normalne.
To tak jakbym ja stanął nad nią i walił konia, bo przecież masturbacja wśród ssaków to też normalna sprawa..
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61cade030ed247000a921408
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@BoloYeung: To wtedy mlekożłop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Baby to zwierzęta.
Byłem z ziomkami w Zakopanem, siedzimy w knajpie i baba stolik za nami podciąga bluzkę i wyciąga cycki i karmi bachora.
No i stwierdziliśmy że zrobimy sobie zdjęcie - ustawiliśmy się tak, że siedzimy na ławce w 4 a po naszej prawej stronie baba z cyckami na wierchu.
Robię zdjęcie, flesh aparatu.
Zaraz podchodzi mąż tej baby i do nas z ryjem
Nie niebyła niczym zasłonięta z palcem w dupie widziałem jej sutki, za każdym razem jak poprawiała dziecko czy się wierciło.
Zresztą potem te cycki normalnie przy wszystkich wycierała.
A co to jest za problem żeby poszła do łazienki nakarmić dzieciaka ??
Jest damska posprzątana łazienka - to w czym problem ?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
cycki urosły to chcą pokazywać komu się da
Wykopki XDDD
Dziecko chce jeść to je, to normalny proces, a porównywanie go do masturbacji to już wyższy poziom #!$%@? XD
Już widzę jakbyście chcieli żreć w kiblu. Dzieci były, są i będą, a karmienie ich to normalna rzecz, zwykła i ludzka i im szybciej się z tym pogodzicie, tym mniej