Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi

affairz +273
Midel to jest typ gościa który za hajs otrzymany od rodziców kupował mieszkania kiedy były tanie, one potem podrożały i chłop uwierzył, że jest nowym Warrenem Buffettem i jest w stanie powiedzieć coś mądrego na dosłownie każdy temat
do listy osiągnięć może sobie teraz dopisać występ w podcaście, gdzie na YT ma prawie 50% łapek w dół, podczas gdy chyba ŻADEN gość wcześniej nie miał więcej niż 1-3% łapek w dół ( ͡° ͜ʖ ͡
do listy osiągnięć może sobie teraz dopisać występ w podcaście, gdzie na YT ma prawie 50% łapek w dół, podczas gdy chyba ŻADEN gość wcześniej nie miał więcej niż 1-3% łapek w dół ( ͡° ͜ʖ ͡

źródło: Firefox_Screenshot_2025-03-05T13-07-28.485Z
Pobierz
Gry multiplayer odpadają, nie kręcą mnie. Szukam czegoś co naprawdę wciągnie pod kątem fabuły i też żeby reszta aspektów trzymała sensowny poziom.
Rynek gier strasznie się skiepscil albo już ewidentnie jestem stary ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gry #pcmasterrace #ps5 #ps4 #pc #gaming
@kingszajs:
źródło: 76icqrodmnz31
Pobierz@kingszajs: https://www.metacritic.com/ sortujesz po ocenach i jedziesz co ci wpadnie w oko.
Ograj trochę dobrych gier zamiast zachodniego AAA slopu.
@maly__burmistrz: Ograne :D
@L3gion: W sumie dobry pomysł, w sumie
Dodatkowo Armored Core 6 chociażby, nie wiem w sumie jakie rodzaje gier Cię interesują.
@kingszajs: Zobacz też Divinity Original Sin 2. Taki "wstęp" do RPG tego studia, jeśli wstępem możemy nazwać grę na 100H ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Age of Decadence
Dungeon Rats, solo na hardzie
@kingszajs: Cyberpunk? Residenty Remake 2,3,4?