Aktywne Wpisy
EpicElion +2
RadosnaKloaka +12
A żałosne dziennikarzyny w Kanaliku Zero dalej żyją "sukcesem" z Euro 2016 XDDD
Raz im wyszło, k---a dosłownie XDDD Jakiś błąd w matrixie XDDDDD
Tak naprawdę oni tam na tej imprezie mieli więcej farta niż się komukolwiek wydaje. Przykład? Szwajcaria piłkarsko ich gniotła w 1/8 finału, ale piłka po prostu im nie chciała wpaść, a karne to loteria. Mecz z Ukrainą to samo. Konoplianka i Yarmolenko gnietli ich bramkę, ale piłka nie chciała
Raz im wyszło, k---a dosłownie XDDD Jakiś błąd w matrixie XDDDDD
Tak naprawdę oni tam na tej imprezie mieli więcej farta niż się komukolwiek wydaje. Przykład? Szwajcaria piłkarsko ich gniotła w 1/8 finału, ale piłka po prostu im nie chciała wpaść, a karne to loteria. Mecz z Ukrainą to samo. Konoplianka i Yarmolenko gnietli ich bramkę, ale piłka nie chciała
A nawet jeśli zależy im na tej cywilizacji to dlaczego mi ma zależeć. Jeżeli ceny nieruchomości odjechały już normalnemu człowiekowi, za rogiem czai się wprowadzenie totalnego zamordyzmu i segregacji sanitarnej, inflacja zjada moje oszczędności jak szarańcza, coraz ciężej nawet o zakup samochodu itd. to po jaką cholerę ma mi zależeć na przetrwaniu cywilizacji? Mam sprowadzić na ten świat kolejne 3 osoby tylko po to żeby liczba roboli się zgadzała? Nie dziękuję.
Ostatnio miałem też sprzeczkę z kolegą który twierdzi że OBOWIĄZKIEM każdego jest spłodzenie minimum dwójki dzieci. Według mnie obowiązkowe minimum wynosi 0.
https://www.wykop.pl/link/6429319/elon-musk-twierdzi-ze-ludzi-jest-za-malo-rozmnazajcie-sie/
#antynatalizm #takaprawda #demografia #bekazpisu #bekazpodludzi #elonmusk #gospodarka #ekonomia
#kapitalizm
A potem jest zdziwienie, bo młodzi s---------a za granicę i nie ma niewolników.
Przecież Elon ma 6 xD
Niczego ich historia nie nauczyła.
I nie mówię tutaj o programistach 15k tylko o ludziach, którzy zarabiają po 100k+.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
polityk / celebryta / biznesmen mówi, że trzeba się rozmnażać - REEEEEEEEE
internetowi nie dogodzi
Masz wolną wolę w tej kwestii, możesz robić co chcesz i nie musisz się nam z tego tłumaczyć ani na wykopie ani Elonowi xD.
Przecież za urlopy płaci ZUS, a pracodawca sobie ogarnia zastępstwo, dla niego sytuacja korzystna ¯\_(ツ)_/¯