Mój pierwszy samochód. Ostatnie 3 lata ciężko pracowałem żeby dzisiaj było mnie na to stać. Dla niektórych to bieda samochód a dla mnie to mega skok jakości życia.
Ofc na gaz, bo liczę że ceny wrócą do normalności i będę mógł sobie w sensownej cenie jeździć a najważniejsze że dziecko nie będzie już przewożone w 20 letnim gruzie tylko w czymś bezpieczniejszym
nosidło dla dziecka mieści się więc jest ok w środku. Bagażnik mógłby być większy. Żeby włożyć wózek muszę odpinać kółka ( ͡°ʖ̯͡°)
@Aryo: Kurcze to trochę niepraktyczny ten bagażnik. Ja do bmw serii 3 w sedanie wózek składam i wrzucam (niezależnie czy gondola czy nie) i jeszcze jest miejsce na dużą walizkę podróżną i plecak.
@Aryo: brawo miras, niech Ci sie dobrze i tanio jeździ :D ja w przyszłym roku prawdopodobnie zmieniam furę i ostatnio mi wpadła w oko Dacia Jogger, jeśli do września się nie okaże totalną porażką, to pewnie wezmę
@Aryo ogolnie spoko, dacie spoko samochody za dobrą cenę. Tylko zastanawiam się, proszę odpowiedz. Dlaczego nie uzywana tylko prosto z salonu? Kwestia kredytu, leasingu? Bo czesto 4-5 letnie auto mozna znaleźć duzo taniej, to samo i nie trzeba duzo wkładać hajsu.
#aryoconcent #pokazauto #chwalesie
Ofc na gaz, bo liczę że ceny wrócą do normalności i będę mógł sobie w sensownej cenie jeździć a najważniejsze że dziecko nie będzie już przewożone w 20 letnim gruzie tylko w czymś bezpieczniejszym
@Aryo: Kurcze to trochę niepraktyczny ten bagażnik. Ja do bmw serii 3 w sedanie wózek składam i wrzucam (niezależnie czy gondola czy nie) i jeszcze jest miejsce na dużą walizkę podróżną i plecak.
Gratki zakupu, szerokości.
ja w przyszłym roku prawdopodobnie zmieniam furę i ostatnio mi wpadła w oko Dacia Jogger, jeśli do września się nie okaże totalną porażką, to pewnie wezmę
@Aryo: something is no yes (ʘ‿ʘ)
@Aryo Większy skok w jakości życia miałbyś w BMW za 20 000 zł.
@zapp12345: Też o tym pomyślałem, możliwe ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale gratki Mirek, zawsze lepszy nowy niż gruz na naszych ulicach.