Wpis z mikrobloga

Mój pierwszy samochód. Ostatnie 3 lata ciężko pracowałem żeby dzisiaj było mnie na to stać. Dla niektórych to bieda samochód a dla mnie to mega skok jakości życia.

#aryoconcent #pokazauto #chwalesie

Ofc na gaz, bo liczę że ceny wrócą do normalności i będę mógł sobie w sensownej cenie jeździć a najważniejsze że dziecko nie będzie już przewożone w 20 letnim gruzie tylko w czymś bezpieczniejszym
Aryo - Mój pierwszy samochód. Ostatnie 3 lata ciężko pracowałem żeby dzisiaj było mni...

źródło: comment_1640162032lEuxmay8CRWBNb06wnFo9h.jpg

Pobierz
  • 400
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aryo: A kupujesz ziomuś w ciemno czy miałeś jakieś doświadczenia z rumunkami? Chciałem wypożyczyć na parę godzin coby pojeździć, ale nie chcą, chociaż z renówką dali mi do testowania na cały dzień.
  • Odpowiedz
@corrs: miałem jazdę testową starszą generacją. Ma sporo części wspólnych z Renault i w ogóle chyba francuzi projektowali więc obaw dużych nie mam. Jeździłem na służbowych renault megane i wcale się nie psuły. Problemem była elektronika, więc tu też się tego trochę spodziewam ale nic lepszego nie ma w tej cenie i przy moich potrzebach
  • Odpowiedz
@RAMBOnaBOSO: tylko silnik od kosiarki ma wersję na gaz fabrycznie

Jeździłem Renault Grandtour 2013 i 2016 I Skoda Tdi z 2004 to ta Dacia z silnikiem kosiarki jeździ dużo żwawiej. Pewnie na autostradzie pali jak smok ale na ekspresówce przy 120 km/h zachowuje się całkiem fajnie
  • Odpowiedz
@Aryo: Jazda testowa to trochę lipa. No ale...
Popieram co do ceny i potrzeb. Też się mocno nad tą opcją zastanawiam.
Niech Ci służy:))
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 36
@Aryo: ile zapłaciłeś? poka w środku. ogólnie też się zastanawiam. fabryczny LPG nawet przy obecnych cenach jest ok. jeżdżę gruzem bo się buduję ale bym chciał wkoncu coś kupić świeżego, by się nie zastanawkac czy dojadę albo co mi wkrótce jebnie
  • Odpowiedz