Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Trybun_Plebejski
@Narcyz_ drugi sezon Wiedźmina zdecydowanie mi nie podszedł, filmiku nie widziałem, samo Na Gałęzi lubię sobie czasem obejrzeć, kiedy Marcin gada o operatorce, ale tutaj trzeba przyznać, że jak już zbacza ze swojej profesji, to jego gadka o filmie potrafi być mega powierzchowna, subiektywna i nieróżniąca się za bardzo niczym od opinii typowego, niedzielnego widza
  • Odpowiedz
@WOiOwnik:

Widocznie nie rozumiesz co się dzieje na wykopie a propos tego serialu - mianowicie koronnym argumentem ludzi którym nowy sezon wiedźmina się podobał jest to, że wszyscy krytykują nowy sezon wiedźmina bo nie jest w 100% zgodny z książką/występują w nim czarni - podczas gdy jest to bzdura, bo większość argumentów przeciw to właśnie takie dotyczące scenografii, świateł, scenariusza, tempa akcji czy pracy kamery. I do tego właśnie pije
  • Odpowiedz
@Narcyz_ serial jest ogólnie słaby, książki czytałem z 15 lat temu i już nie pamiętam wszystkiego ale plastikowe elementy, to granie każdy sobie w stylu teatralnych monologów brak elementów podróży, pomijając brzydkie czarodziejki i krasnali, znaczy się karły udające krasnoludy no to słabe jest, tak szybko jak zapomniałem pierwszy sezon zapomnę i drugi.
  • Odpowiedz
z całego jego filmu to

@x3rxlr: Przecież ja tego nie oglądałem. Włączyłem randomowo na 10 sekund, zobaczyłem klasycznego sojaka, usłyszałem powierzchowną bzdurę o świecie wiedźmina w której pomieszał gry z książkami i wyłączyłem. Już wszystko wiem na jego temat.
  • Odpowiedz
@Thorkill: myślę że chodzi mu o napięcie między aktorami. Z częścią wiedźminów spędził dużo czasu w młodości i powinno być czuć na filmie, że wchodzi do starych znajomych, a nie do pierwszej lepszej tawerny z randomami.
  • Odpowiedz