Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +25
Niska frekwencja w referendum wybitnie pokazuje ile jeszcze Polakom brakuje do np. Szwajcarów jeśli chodzi o przejmowanie się losami kraju oraz jeśli chodzi o zrozumienie clou demokracji. Nie da się być bardziej bezpośrednio demokratycznym, niż uczestnicząc w referendum. No ale ,,Nitras ze Szczerbą powiedzieli, aby nie głosować". Ech szkoda gadać.
#polityka #wybory #referendum #polska #szwajcaria
#polityka #wybory #referendum #polska #szwajcaria
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
Mam auto z 1.5TSI 150KM, według producenta norma jaką musi spełniać olej to VW504 00/VW507 00.
Szukam 5w30 i znajduję następujące, spełniające powyżej podane normy:
CASTROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30
MOTUL SPECIFIC 5W30
MILLERS OILS XF 5W30
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30
Mobil 1 ESP 5W-30
Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III 5W-30
Valvoline SYNPOWER 5W30 XL-III C3 5W30
Ceny +/- są takie same. Nie ma
Mam auto z 1.5TSI 150KM, według producenta norma jaką musi spełniać olej to VW504 00/VW507 00.
Szukam 5w30 i znajduję następujące, spełniające powyżej podane normy:
CASTROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30
MOTUL SPECIFIC 5W30
MILLERS OILS XF 5W30
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30
Mobil 1 ESP 5W-30
Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III 5W-30
Valvoline SYNPOWER 5W30 XL-III C3 5W30
Ceny +/- są takie same. Nie ma
Zapraszam do znaleziska: https://www.wykop.pl/link/6419479/aushwitz-dla-nacjonalistow-fani-tvnu-w-akcji-tolerancja-w-praktyce/
#wolnemedia #krakow #bekazlewactwa #nacjonalizm #4konserwy #konfederacja #ocieplaniewizerunkuadolfahitlera #koronawirus
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Muzeum Auschwitz interweniuje z obużeniem
Muzeum Auschwitz siedzi cicho, choć ktoś sugeruje segregację odwiedzających na podstawie poglądów
Taka opozycja to najlepsze, co się przytrafiło PiS-owi.
Na ulicach zniechęcają ludzi do społeczeństwa obywatelskiego, a w sejmie przepychają z nimi kolejne szkodliwe ustawy.
Chore #!$%@?.
@gnt_1: Bo to pożyteczni idioci na korzyść władzy. PIS mógłby pójść nawet bardziej i dać całkowity i bezkarny monopol na przemoc, aby przed wyborami nimi straszyć milczącą większość.
Miejcie prawaki chociaż te ostatnie krople godności aby przyjąć z pokorą skutki swoich działań :) Siejecie wiatr od 6 lat i nagle chlip chlip, ludzie nas nienawidzą, tak nie wolno xD
@Jegwan: Czytając takie teksty dowiaduję się o kolejnych poziomach mułu na dnie polskiego zidiocenia. Totalna porażka systemu edukacji.
@szary_obcy: Zgadzam się, poziom intelektualny i moralny lewactwa to dno dna i źle świadczy o edukacji w Polsce.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Japa tchórzu, nie jesteś w pozycji aby mi mówić co mam robić xD