@merfe: może FAS ma bana w normalnych miejscówkach i zostały mu tylko jakieś pato-speluny z burgerami MOM za 3zł ( ͡°͜ʖ͡°) u mnie na dowóz za dwie dychy można zjeść konkretną kanapkę z podwójnym mięsem i świeżymi warzywami, a gdybym dostał coś takiego to bym dzwonił, że mają to zabierać ( ͡°͜ʖ͡°)
@jotam_39: ma bana ma bank( ͡°͜ʖ͡°) w Toruniu można zjeść spoko pizzę czy inszego kebaba. W sumie ja to nie wiem gdzie on wyszukuje te pizzerie co mu nadal sos wlewają na placek. Fakr Toruń kiedyś z tego słynął, ale to było w okolicach 2015-17, od jakiegoś czasu pizzerie się wstydzą tej toruńskiej tradycji i nie leją.
@konrad-enha: właśnie czytałem opinie ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°) rozumiem raz do roku zjeść w takiej spelunie gdzieś przy dworcu, mając 10min przesiadki i brak maka czy innego fast foodu, a gdybym miał tylko takie możliwości to wolałbym przeczekać do rana i zeżreć suchą bułkę ( ͡°͜ʖ͡°)
W sumie ja to nie wiem gdzie on wyszukuje te pizzerie co mu nadal sos wlewają na placek. Fakr Toruń kiedyś z tego słynął, ale to było w okolicach 2015-17, od jakiegoś czasu pizzerie się wstydzą tej toruńskiej tradycji i nie leją.