@nie_programista_20k: Jakies milion lat temu ogladalem w mojej lokalnej telewizji kablowej relacje z koncertu w moim miescie supergrupy just pięć. Grali niecale pol godziny, zagrali moze z 6 utworow, w tym 5 razy kolorowe sny. Mozna? Mozna. Tyle, ze to bylo milion lat temu, a pan od goracych kobiet dziala w ten sposob do dzis. Just pięć chyba nawet poumierali
@bakter: W sumie trochę podobna. W roku wydania tej piosenki miałaby ze 22 lata, a pani na zdjęciu z wyglądu jest pewnie w pobodnym wieku, więc kto wie ¯\_(ツ)_/¯
Wiem że z perspektywy 20 lat tak to wygląda, ale wbrew pozorom Norbi miał wtedy przynajmniej kilka hitów. Rozkołysz się, Studentka, Nie zaczepiaj mnie, Pokręciło się w głowie - wszystko to leciało w radiach i było bardzo znane. Dziś zostały tylko Kobiety są gorące, ale i to bardziej jako mem niż piosenka, nie pamiętam kiedy to ostatnio słyszałem gdziekolwiek. W każdym razie, Norbiemu żarło przez pierwsze
źródło: comment_16391173459tyRT6Xw3UPQOymcXFQBzK.jpg
Pobierzźródło: comment_1639122531DVPnGhsd1fEd78P55O2YDY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Logan00
@nie_programista_20k
Wiem że z perspektywy 20 lat tak to wygląda, ale wbrew pozorom Norbi miał wtedy przynajmniej kilka hitów. Rozkołysz się, Studentka, Nie zaczepiaj mnie, Pokręciło się w głowie - wszystko to leciało w radiach i było bardzo znane. Dziś zostały tylko Kobiety są gorące, ale i to bardziej jako mem niż piosenka, nie pamiętam kiedy to ostatnio słyszałem gdziekolwiek. W każdym razie, Norbiemu żarło przez pierwsze