Aktywne Wpisy

Moseva +17
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
4ntymateria +4
źródło: temp_file2519271737563378107
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
źródło: temp_file2519271737563378107
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
- uważam, że temat ozdrowieńców jest pomijany, wszędzie forsowane są szczepionki
- uważam, że wirus nie jest tak groźny jak pokazują go media, które sieją strach, bo strach się klika, taka natura człowieka
- uważam sytuację w której rządy nie biorą odpowiedzialności za szczepionki, których testy skończą się w 2023 za niedopuszczalną
- sam chciałem się zaszczepić ale pomyślałem, że poczekam i zobaczę co czas przyniesie, widzę, że szczepionki są mało skuteczne i straciłem zaufanie po tym co obiecywali a tym jak jest
- temat NOPów jest pomijany
- podejmowane są nielogiczne decyzję jak na przykład : szczepienie dzieci
- wprowadzany jest sanitaryzm, taki nowoczesny totalitaryzm, segregacja, obozy, paszporty
I na początku byłem gdzieś po środku lecz teraz dołączyłem do osób, które są sceptycznie nastawione do intencji rządzących.
#koronawirus
6. Szczepienie dzieci nie ma zbyt dużego sensu, biorąc pod uwagę niska skuteczność w zapobieganiu rozprzestrzenia. Priorytetem powinno być szczepienie zagrożonych, a nie kogo popadnie. Ewentualny przymus powinien dotyczyć TYLKO starszych, chorych, otyłych.
Komentarz usunięty przez autora
https://www.mintpressnews.com/documents-show-bill-gates-has-given-319-million-to-media-outlets/278943/
Tkwij sobie w swoim wyparciu dalej :)
Mimo, że jestem zaszczepiony na Covid nie mogę się zgodzić z tą oczywistą bzdurą. W większości przypadków to producent szczepionki ponosi bezpośrednią odpowiedzialność za skutki uboczne. W przypadku szczepionki na Covid producenci wymusili wykreślenie tego punktu umowy na dostawy.