Aktywne Wpisy
Mefedronka +190
Składając wypowiedzenie usłyszałam, że:
1. Jestem nieodpowiedzialna.
2. Powinnam znaleźć kogoś na swoje miejsce w zastępstwie.
3. To nie tak miało być.
4. Mam okres wypowiedzenia 1 mies, pomimo, że mam według KP mam 2 tygodnie.
5. Nie wiedzą, czy kogoś znajdą na moje miejsce, mam zostać.
6. Nie wyjdę wcześniej w piątek, pomimo, że prosiłam o to przed wypowiedzeniem, bo skoro ja robię im pod górkę, to i oni mi będą
1. Jestem nieodpowiedzialna.
2. Powinnam znaleźć kogoś na swoje miejsce w zastępstwie.
3. To nie tak miało być.
4. Mam okres wypowiedzenia 1 mies, pomimo, że mam według KP mam 2 tygodnie.
5. Nie wiedzą, czy kogoś znajdą na moje miejsce, mam zostać.
6. Nie wyjdę wcześniej w piątek, pomimo, że prosiłam o to przed wypowiedzeniem, bo skoro ja robię im pod górkę, to i oni mi będą
LittleOpa +424
Czy na taki skromny dom dla singla dostanę bk2%? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nieruchomosci #pieniadze #inwestycje #kredythipoteczny #bekazpisu
#nieruchomosci #pieniadze #inwestycje #kredythipoteczny #bekazpisu
Z tego co wyczytałem to jak komuś się zapomni to jeśli w ciągu 3 dni po przejeździe kupi e-bilet, to nie dostanie mandatu. Mandat to 500zł.
#ciekawostki #autostradypolska #wroclaw #motoryzacja #polska #autostrady
@bitcoholic: nieprawda, jak złapie cię lotny patrol na autostradzie to płacisz karę od razu 500zł, a jak cię nie złapie to możesz kupic post-factum
Dodam jeszcze, że w momencie pobrania opłaty znajdowałem sie 70km od miejsca bramek i w ogole nie dostałem zapytania czy pobrać opłatę - tak to Twoim zdaniem powinno działać?
Pobór opłat ręczny i automatyczny na tym samym pasie. Jeśli masz tablicę zarejestrowaną w AutoPay to bramka otwiera się z automatu, ściąga z konta. Jeśli nie to płacisz gotówką/kartą/biletem osobie z obsługi.
otóż na bramkach o ktorych mowie - krakow-katowice takowych bramek nie ma, zreszta nawet jakby były to nie ma żadnego znaczenia, bo konsultant autopay poinformował mnie, że "klasycznie" ten przejazd nie zostal opłacony. Czyli o tym sie dowiedział, ale drugiej wpłaty już nie znalazł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@festiwal_otwartego_parasola: Na szęście A4 sam jeżdżę, więc mi nie wmówisz. Na ich stronie możesz sobie zobaczyć jak wygląda rozkład bramek: https://www.autostrada-a4.com.pl/pl/oplaty/odczyt-tablic-rejestracyjnych-videotolling
Komentarz usunięty przez autora
Nie. Wprowadzenie numeru rejestracyjnego samochodu w systemie uniemożliwi wprowadzenie go ponownie na innym urządzeniu z aplikacją lub za pośrednictwem serwisu internetowego Autopay.