Aktywne Wpisy

hotshops_pl +345
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz
HumanBeing +457
źródło: temp_file7507468431255489248
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Typa odrzuca zachodnia lewackość na każdym kroku i w pracy cały czas jakieś nowe zasady antydyskryminacyjne. Nie da się tego spamiętać, mówi. Na okrągło trzeba uważać, aby
Sądziłem, że tylko jeden niedowiarek się trafi, a taki na samym początku zawiewa ferment. Dlatego skasowałem.
Ale wiem co piszę - mój ziomek jest wiarygodny, ja mu wierzę. On nie ma konta na Wykopie, bo nie ma na to czasu
ja jeszcze pamiętam czasy, gdy i Polki były
debilizm wykopków znów puka od spodu
Dobrze że mogłem to napisać, bo nie przeszłoby mi przez gardło.