Wpis z mikrobloga

Mój kolega jest programistą i to dobrym. Bez problemu znajduje pracę w międzynarodowych korporacjach. Sporo czasu w takich pracował, ale powiedział mi że ma dość korpo zachodnich. Nie chodzi o kasę, kasa to nie wszystko tak powiada, zresztą ma już jej tyle że może wybrzydzać.

Typa odrzuca zachodnia lewackość na każdym kroku i w pracy cały czas jakieś nowe zasady antydyskryminacyjne. Nie da się tego spamiętać, mówi. Na okrągło trzeba uważać, aby
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: pewnie fantazja, ale jeśli się wyjedzie np do Egiptu i mieszka w hotelu w mieszanym towarzystwie to nie jest trudno zauważyć, że Rosjanki ubierają się kobieco, na kolację schodzą na obcasach, w wieczorowym stroju i makijażu, natomiast baby z zachodu nie dość, że są w porozciąganych dresach i mają łapy w tatuażach, to jeszcze mają krótkie włosy i wyglądają jak faceci.
ja jeszcze pamiętam czasy, gdy i Polki były
  • Odpowiedz
Hehe. Jak tak dalej pójdzie, to się jeszcze będziemy z ruskimi przepraszać ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Dobrze że mogłem to napisać, bo nie przeszłoby mi przez gardło.
  • Odpowiedz
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: Może i Twoja historia mogłaby wydarzyć się naprawdę, ale większość ludzi jednak woli uciekać z Rosji na ten lewacki Zachód. Kolega jest odrażającym typem, skoro podnieca go, że w biednym kraju jest krezusem wśród biedaków.
  • Odpowiedz