Aktywne Wpisy
rozqrwiciel +981
Dostałem przedsądowe wezwanie do zaprzestania naruszania dóbr osobistych, bo na osiedlowej grupie napisałem czym się trudni jedna z sąsiadek, która się wcześniej do mnie #!$%@?ła xDD
Co 1-2 tygodnie znajoma "Pani ze wsi" dostarcza mi jajka, jakieś warzywa i inne produkty z własnego gospodarstwa. Najczęściej jestem w mieszkaniu, więc od niej odbieram, czasami jak mnie akurat nie ma to otwieram jej zdalnie drzwi, zostawia, wychodzi.
Na grupie mieszkańców "elitarnego i priestiżowego" osiedla, które przyszło mi zamieszkiwać, ktoś wrzucił jej zdjęcie z pytaniem, dlaczego "takie osoby" są wpuszczane przez ochronę. Kilka osób (głównie Karyny) poparły, że przecież trzeba dbać o azyl, o bezpieczeństwo (czyt. jak ktoś nie nosi przynajmiej Gucci czy innego gówna to nie powinien przekraczać progu, żeby nie zaburzać poczucia estetyki szanownych państwa jego mać...). Szczególnie jedna Karyna spruła się dość mocno, że sobie nie życzy, że będzie interweniować itp.
Uprzejmie
Co 1-2 tygodnie znajoma "Pani ze wsi" dostarcza mi jajka, jakieś warzywa i inne produkty z własnego gospodarstwa. Najczęściej jestem w mieszkaniu, więc od niej odbieram, czasami jak mnie akurat nie ma to otwieram jej zdalnie drzwi, zostawia, wychodzi.
Na grupie mieszkańców "elitarnego i priestiżowego" osiedla, które przyszło mi zamieszkiwać, ktoś wrzucił jej zdjęcie z pytaniem, dlaczego "takie osoby" są wpuszczane przez ochronę. Kilka osób (głównie Karyny) poparły, że przecież trzeba dbać o azyl, o bezpieczeństwo (czyt. jak ktoś nie nosi przynajmiej Gucci czy innego gówna to nie powinien przekraczać progu, żeby nie zaburzać poczucia estetyki szanownych państwa jego mać...). Szczególnie jedna Karyna spruła się dość mocno, że sobie nie życzy, że będzie interweniować itp.
Uprzejmie
PetalMind +231
Właśnie zerwała ze mną dziewczyna bo wymagam zbyt dużo uwagi(chce się przytulać) i za dużo mówię skarbie, rybko etc XDDDD nie wiedziałem że podstawowe rzeczy to za dużo dla dzisiejszych kobiet
#zalesie
#zalesie
Nie potrzeba umiejętności, wykształcenia, doświadczenia, które nie mają nic wspólnego z płcią - potrzeba więcej genitaliów żeńskich.
Właśnie dlatego z dumą siedzę z dwoma padami w koszulce z padem i gołą dupą, bo tego potrzebuje gamedev.
#gry #gamedev #bekazlewactwa #pieklomezczyzn
@sic0r: twierdzisz, że jest na rynku jakikolwiek doświadczony i wykształcony gamedev, który nie może znaleźć pracy przez zatrudnianie kobiet?
Komentarz usunięty przez autora
Mysle ze znajdzie sie sporo aspirujacych amatorow ktorzy chcieliby sie gdzies zalapac na stypendium lub staz. Dla nich nie ma jednak ''rownosciowych'' programow gdzie glownym czynnikiem decydujacym o zatrudnieniu jest to co masz miedzy nogami. Tak w ramach walki z... seksizmem xD.
@Neanara: niestety przez takie akcje w stylu "Dziewczyny na politechniki" albo "Nowe technologie dla dziewczyn" kobiety będą musiały sobie zasłużyć na szacunek w branży. Bo skąd twój kolega
1. 99% kobiet nie interesują gry, w przeciwieństwie do jakiegoś pewnie 20-30% zainteresowania facetów
2. kobiety w przeważającej większości w piździe mają inżynierię, programowanie i technologię
Fajnie ze zachęcamy te które chcą, mają dzisiaj możliwości bo nikt nie dyskryminuje kobiet na uniwerkach informatycznych, sam miałem na polibudzie koleżanki w grupie i nikt na serio nigdy nie robił im problemów, albo wyśmiewał z powodu płci. Raczej pełno spermiarzy prędzej w
@TymRazemNieBedeBordo: ale lewackie już jest ok? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Super woke firma. Jedna kobieta doświadczała gwałtów przez
xD
I z takim makijazem tez codziennie chodzi po domu.