Aktywne Wpisy

gedzior84 +745
Straszne raczycho cenówkowe toczy ten kraj. Na fotce nie ma ani jednej cenówki, która pokazywałaby dużą czcionką jaka jest cena produktu przy zakupie jednej sztuki.
Przecież to powinni karać jako wprowadzanie w błąd, a jak widać sytuacja ma się dobrze, a biznes kwitnie...
Zanim znajdzie się ktoś, kto powie mi, że przecież jest cena podana małą czcionką w rogu cenówki, to od razu odpowiadam - powinno być na odwrót.
#zabka
Przecież to powinni karać jako wprowadzanie w błąd, a jak widać sytuacja ma się dobrze, a biznes kwitnie...
Zanim znajdzie się ktoś, kto powie mi, że przecież jest cena podana małą czcionką w rogu cenówki, to od razu odpowiadam - powinno być na odwrót.
#zabka
źródło: IMG_20251028_112225
Pobierz
mirko_anonim +22
✨️ Czy warto oszczędzać na młodości dla wolności finansowej? Ⓘ
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków

@sic0r: niby masz racje a potem przed oczami mi stoi pasta o serwerowni XD jesli byla by prawdziwa to niech sobie beda w tym dewie a nawet i gejmdewie XD
inna sprawa ze to nieprawda i uzeranie sie glupimi babami zamiast pracowac a tem takie sa tego efekty xD
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16381132558irmabbgwotcpsGahNuAN9.gif
Pobierz@Hambercios: a widzisz na zdjęciu jakieś gacie?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1638115084tmbEq0UzhNwQHKU7cHxWda.jpg
PobierzNa pewno produkt się sprzeda, bo przecież panienki go tworzą
Ale tylko pokazywać przykład. A niech dojdą do tego w taki sam sposób jak te panie - ciężką pracą.
I ja osobiście tez czuje się obrażana takimi akcjami jak dodatkowe punkty. To podważa moje kompetencje - również przed samą
Jak patrzę na to zdjęcie to mi się przypomina ta babka co lutownicę trzymała gołymi rękami xd
źródło: comment_1638115582uHEvBd6YO1Dh0IzS6MntSr.jpg
Pobierz