Potrzebuję maty ochronnej na panele pod krzesło na kółkach by nie rysować podłogi. Macie jakieś produkty do polecenia? By dobrze przylegały? Byłem w agata meble, widziałem jakieś plastikowe ale już czuje jak bym jeździł z tą matą po całym pokoju ( ͡°ʖ̯͡°)
Jakby mnie ktoś poprosił o coś takiego to bym go po prostu wyśmiał, choć rozumiem, że po tym co wczoraj pisałeś nie miałeś innego wyjścia. ( ͡°͜ʖ͡°) I nie, nie oznaczałoby to, że tego nie wiem, albo że się boję
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Potrzebuję maty ochronnej na panele pod krzesło na kółkach by nie rysować podłogi. Macie jakieś produkty do polecenia? By dobrze przylegały? Byłem w agata meble, widziałem jakieś plastikowe ale już czuje jak bym jeździł z tą matą po całym pokoju ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeśli chodziło Ci o polski:
Ja jestem
Ty jesteś upierdliwy
Jakby mnie ktoś poprosił o coś takiego to bym go po prostu wyśmiał, choć rozumiem, że po tym co wczoraj pisałeś nie miałeś innego wyjścia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nie, nie oznaczałoby to, że tego nie wiem, albo że się boję