Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +82
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

Potrzebuję maty ochronnej na panele pod krzesło na kółkach by nie rysować podłogi. Macie jakieś produkty do polecenia? By dobrze przylegały? Byłem w agata meble, widziałem jakieś plastikowe ale już czuje jak bym jeździł z tą matą po całym pokoju ( ͡° ʖ̯ ͡°)
mam dwie, pierwsza już była na mieszkaniu jak wynajęliśmy i po 4 latach jest spoko, tylko widać że coś musiało być pod bo podłoga jest trochę zniszczona
I jakiej jesteś postury?
Porównaj sobie budowę tych co wrzuciłeś z tymi co ja mam.
@szmichal: Kupiłem kiedyś jakiś plastikowy badziew w Leroy Merlin. Przesuwała się, podwijała na brzegach i szybko popękała. Wziąłem potem matę z Ikei, tak jak poleca @Hulleck123, i jest naprawdę porządna. Nie wiem czego więcej mógłbym oczekiwać od takiej maty. U mnie