Wpis z mikrobloga

#biuro #pcmasterrace #programowanie #programista15k

Potrzebuję maty ochronnej na panele pod krzesło na kółkach by nie rysować podłogi. Macie jakieś produkty do polecenia? By dobrze przylegały? Byłem w agata meble, widziałem jakieś plastikowe ale już czuje jak bym jeździł z tą matą po całym pokoju ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hulleck123: Ikea doprowadza mnie do szału xD Chcę kupić nogi pod blat - spoko, go for it. Dorzucasz matę KOLON: oj nie nie, dostawa nie jest możliwa do mojego punktu w Białymstoku. Zamawiam sam blat do pkt odbioru w Białymstoku. W koszyku sama mata i nagle dostawa do punktu odbioru maty jest możliwa xD Wiem że zgarnia dobre recenzje, jest gumowa i dobrze przylega?
  • Odpowiedz
@szmichal: jakiś giętki plastik, nie najcieńszy, przylega dobrze, aż czasem mam problem, żeby podnieść i dla pewności pod spodem sprzątnąć
mam dwie, pierwsza już była na mieszkaniu jak wynajęliśmy i po 4 latach jest spoko, tylko widać że coś musiało być pod bo podłoga jest trochę zniszczona
  • Odpowiedz
@szmichal: też mam miękkie kółka, ale to nie jest idealne rozwiązanie. bród w nie się wbija i wtedy rysują/trą podłogę. Mata u mnie weszła. Kupiłem jakąś z allegro kierując się wymiarami. Pod biurko jest podsunięta z 2 stron i się nie rusza za wiele. Jak zacznie mnie wkurzać jak się odrobinę przesuwa, to na taśmę dwustronną podkleję do podłogi na rogach
  • Odpowiedz
Byłem w agata meble, widziałem jakieś plastikowe ale już czuje jak bym jeździł z tą matą po całym pokoju ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@szmichal: Kupiłem kiedyś jakiś plastikowy badziew w Leroy Merlin. Przesuwała się, podwijała na brzegach i szybko popękała. Wziąłem potem matę z Ikei, tak jak poleca @Hulleck123, i jest naprawdę porządna. Nie wiem czego więcej mógłbym oczekiwać od takiej maty. U mnie
  • Odpowiedz