Aktywne Wpisy

Atreyu +5
Czy znacie ludzi wierzących w Teorię Płaskiej Ziemi? (ew. chemtrails, chipy w szczepionkach, naziści na księżycu)
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka

#sebcel weźcie zostawcie chłopa widać że już pęka, wychuśta się i czym wtedy będziecie sie różnić od julek i oskarów co was gnębili w gimbazie?

@marko2: Jeśli ktoś wierzy, że to faktycznie był powód a nie medialna zasłona dlaczego potem przez kilka lat miał problemy i nawet na Ukrainie też go zaczęli męczyć to chyba pewien poziom naiwności został przekroczony.
@marko2: Co?! No nie, tak to nie będzie- dajmy szansę PiSowi. Przecież gorzej nie będzie!
Ale może to podobne argumenty jak to dlaczego Kamiński wyszedł z więzienia?
źródło: comment_1636374913cY4b9ojWICGkxfYQtV8pIE.jpg
Pobierz#niepopularnaopinia
Dla wielu ludzi to stanowczo nie był najlepszy okres i niestety te zaniedbania przyczyniły się do dojścia PiS do władzy.
Praktycznie każdy odcinek drogi wybudowany pod Euro to uwalony podwykonawca.
W tamtych złotych czasach Kaczyński krytykował PO, że to rząd ciepłej wody w kranie. Teraz robaki macie takie podwyżki, że za tą ciepłą wodą i stabilnością tęsknicie. Naród do zaorania.
A wszystko mogło być takie proste ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_1636376437YCljHVmeTFxsy0rbRdUs0D.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora