Wpis z mikrobloga

@polski-polak2020: widać że nie znasz uniwersum, jak komuś go szkoda to można sobie przypomnieć kilka akcji jak chciał hajs wyciągać od ludzi którym należy faktycznie współczuć. Zwykły głąb bez hamulców Z ujemnym iq
  • Odpowiedz
@polski-polak2020 ja to taki 50/50 niby mu współczuję ale nie chciałbym żeby mu wyszła któraś piramida. Z drugiej strony sam nakręca całą spiralę. Wielu piramidziazy jest to jechanych ale tylko ten jeden tak reaguje i brnie...
  • Odpowiedz
@polski-polak2020: to prawda, widać, że trochę pęka, ale nie wiem czy to ten typ osobowości od huśtania, raczej za wielkie ego, ale wiadomo są granice. Po reakcji widać, że najbardziej go bolą przytyki o niebycie prawilnym albo jakieś osobiste wycieczki. Minęło prawie 5 lat, a sprawa z Kiecolem go cały czas piecze.
Najlepsze jest to, że jeszcze miesiąc temu mówił o tym, że sam śmieje się z memów, które tutaj
  • Odpowiedz
@polski-polak2020:

czym wtedy będziecie sie różnić od julek i oskarów co was gnębili w gimbazie?

tym, że bykownicy w szkole gnębią za wygląd czy rodzinę a tag gnębi za naciąganie i wyłudzanie pieniędzy od ludzi, często takich w trudnej sytuacji finansowej, którym świat się wali i rozpaczliwie szukają zarobku.
  • Odpowiedz
@The_Czop_Show: ale jakie gnębienie? ciśniemy bekę z typa, który udaje biznesmena coacha, który gardzi etatem, a w rzeczywistości pracuje u hansa przy tulipanach i podnieca się hotelową łazienką XD

jak typ się śmiał z tego, że jego baba poroniła to dostał bana i czego chcieć więcej? zawsze przyjdzie ktoś, kto posunie się za daleko
  • Odpowiedz
@gr0m1t: publiczne, masowe, dlugotrwałe wyśmiewanie jest formą gnębienia i tutaj uważam, że autor pytania użył prawidłowego sformułowania. Uważam też, że za takie praktyki jakie stosuje seba to się należy. Niech wraca do cebulek u Van Dijka i zostawi naiwnych ludzi w spokoju to sam będzie miał spokój.
  • Odpowiedz
@polski-polak2020: Według tej definicji to prawie każdy twórca w necie jest gnębiony. A osoby takie jak Matecki, Tusk, Trump są tu ofiarami ekstemalnej cyberprzemocy, nękania i gnębienia.

Jak sprawdzisz tag to nie ma tak często mocnych wyzwisk w strone mentora. Przeważnie jest repost jego contentu, pare przeróbek, memów. Ogółem rzeczy, które publicznie udostępnia. Głównie wytykana jest mitomania i to, że nie stosuje się do rad które sam głosi. Np. jedyne
  • Odpowiedz
@Technick20 ja dodam tylko, że od x rolek mentor namawia do "zajeb4ni4 barana w ścianę" co jest jawnym, oczywistym namawianiem do sh. Są to treści szkodliwe, jak najbardziej tak. I akurat na to są bany i paragrafy, w przeciwieństwie do grupy dyskusyjnej działalności osoby publicznej, jaką on jest xD
  • Odpowiedz