Aktywne Wpisy
elzevir +350
#zalesie #gorzkiezale #januszebiznesu #wroclaw #gastronomia
TLDR: Zwykła herbata w restauracji za 20 zł to jakiś absurd.
Coś we mnie wczoraj pękło. Byłem w sobotę i w niedzielę w dwóch restauracjach. W obu herbata kosztowała 20 zł. Czy to ja straciłem kontakt z rzeczywistością czy restauratorzy? Uprzedzając pytania:
- zwykła herbata, nawet bez dzbanuszka, tak żeby sobie móc zrobić dolewkę ;)
- bez żadnych miodów, konfitur, udziwnień, zwykła herbata szt. 1
- restauracje
TLDR: Zwykła herbata w restauracji za 20 zł to jakiś absurd.
Coś we mnie wczoraj pękło. Byłem w sobotę i w niedzielę w dwóch restauracjach. W obu herbata kosztowała 20 zł. Czy to ja straciłem kontakt z rzeczywistością czy restauratorzy? Uprzedzając pytania:
- zwykła herbata, nawet bez dzbanuszka, tak żeby sobie móc zrobić dolewkę ;)
- bez żadnych miodów, konfitur, udziwnień, zwykła herbata szt. 1
- restauracje
HeteroseksualnyWlamywacz +1019
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Większość filmów składa się z prawie tego samego schematu. Jakość 144p , klapki, zabijacie za pomocą tępych noży albo machet.
Normalnie inny świat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
o lewych interesach DEA i innych organizacji nie wspominam
@moll: Gdyby zawitała pierwszy byś krzyczał jakie to z USA imperium zła... xD
@myrmekochoria: w jaki sposób psychicznie miałoby to kogokolwiek okaleczyć. Na świecie co chwile odwalają się gorsze gówna. Lepiej żyć w bańce i udawać że takie rzeczy sie nie dzieją? Powinni to puszczać w szkołach z komentarzem że do takich sytuacji prowadzą narkotyki, anarchia i kariera przestępcza to może świat wyglądałby inaczej.
#!$%@?
@Plp_: Powinni puszczać dzieciom w szkołach video jak ucinają ludziom głowę piłą łańcuchową? Masz ty troche oleju w głowie czy starcza ci tylko na pisanie durnych komentarzy?