Aktywne Wpisy
twardy-zawodnik +130
Dzisiejszy dzień przekonał mnie do emigracji. Zaczynam uczyć się niemieckiego żeby stąd #!$%@?ć. Jak dowiedziałem się że nie podniosą kwoty wolnej od podatku bo niby budżet się nie spina to autentycznie zrobiło mi się smutno. Akurat pracuje w branży w której b2b jest wyjątkowo nie popularne. Mam 30 lat, 15k brutto w Warszawie i gówno mi z tych pieniędzy zostaje płacąc za wynajem ponad 4k, gdzie #!$%@? mi jednoczenie drugi próg podatkowy.
Macie namiary na dobrego psychiatrę? Bo właśnie kupiłem francuskie kombi z najsłabszym dieslem i jaram się jak dziecko, to chyba nie jest normalne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#motoryzacja #samochody #renault #laguna
#motoryzacja #samochody #renault #laguna
@CXLV: jak sam zauważyłeś da się (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@CXLV: Tak samo jak faceci. Co drugi w ciąży chodzi.
@dran2: tylko u facetów często jest tak, że mają wystające brzuchy ale całą resztę sylwetki w normie. Główną przyczyną nie jest zatem tłuszcz, tylko słabe mięśnie brzucha, które nie trzymają flaków. Jakoś do zdjęcia są w stanie wciągnąć brzuchy xD A u kobiet trzeci podbródek, głowa jak piłka od kosza, palce pulchne jak parówy morliny i sylwetka figurki Michelina xD Nie mówię tu o starych kobietach
@CXLV: bo to nic takiego jak piszesz. By się doprowadzić do takiego stanu wystarczy niewielka aktywność fizyczna, nawet nie jej kompletny brak, tylko np największy wysiłek to spacer z psem i dieta z duża ilością kalorii, co wcale nie jest takie trudne w dzisiejszych czasach. Wystarczą słodycze oraz inne przekąski, może
@Jarasznikos: 1 szklanka coli to 75000 kalorii więc chyba zgubiłeś kilka zer
@CXLV: ( ͡° ʖ̯ ͡°) 30 lat to przecież nie jest stara kobieta
Dodatkowo grube łaski nie są ścigane tak jak grubi faceci, bo o ile gruby facet ma praktycznie 0% szans na znalezienie partnerki (pomijam gold diggerki), to gruba locha zawsze znajdzie spermiarzy.