Aktywne Wpisy

alkoholik000 +11

Zoyav +42
najbardziej mnie rozwalają te "ogródki" w blokach patodeweloperskich czyli kawałek trawnika wielkości twojej sypialni z widokiem na bloki naprzeciwko, leżysz sobie na leżaku na ogródku i wszyscy sąsiedzi z góry się na ciebie gapią z balkonu
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
źródło: IMG_1011
Pobierz

#programowanie #pracait #pracbaza #korposwiat #devops #naukaprogramowania
źródło: comment_1635774528YPhXE6Hdl1wnFdsp1KTwIq.jpg
Pobierz2. DevOps to odpowiedzialna praca i raczej nikt nie da dostepow komuś po bootcampie. Jest ogromne ssanie na ludzi doświadczonych.
@Whiskeyjack29: Nieprawda. Pracowałem z sysadminami, ktorzy chcieli robić DevOps. To inne szkole i przede wszystkim inny mindset.
@yggdrasil: Nie chodzi o to że ktoś się boi, bo się nie boję, ale dziwnie się z tym czuję że na moje stanowisko jest ~20-30 osób chętnych pracować ( ͡° ͜ʖ ͡°) A DevOpsa do mojego zespołu szukaliśmy 4 miesiące, a zespoły programistów Java składające się z 3-5 osób
O albo w starym stylu najpierw czekamy na klucz deweloperski
tak samo klient który kupuje soft za gruby hajs mógłby powiedzieć "zawsze śmiecham z małp które klikaja w klawiaturke żeby napisać mi EWM/CRM, robiąc niewdzięczną robotę w sprintach niczym w fabryce na akord za śmieszne pieniądze, bo zwróci mi się to po roku użytkowania, a oni dostają ułamek tego co miesiąc"
widzisz, tak