@MaddoxX1911 jak zrobić frytki w piekarniku? Mi wychodzą albo suche jak wiór albo miękkie gumowate. Wiem że za dużo tłuszczu nie jest zdrowe ale frytownica to był w moim życiu game changer
@g455: Zrób grube fryty, najlepiej z ziemniaków typu BC, ale B też ujdzie, zalej wrzątkiem i pogotuj z 8 minut. Potem odcedź, daj z powrotem na gaz, odparuj wodę z dna gara. Gdy woda odparuje, przykryj dno garnka olejem bądź oliwą , podgrzej chwile ten tłuszcz, a następnie daj fryty na blachę z papierem do pieczenia i polej je tym gorącym tłuszczem. Piecz w 200-220 stopniach jakieś 45-55 minut (zależy
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
źródło: comment_1635398991KPGPCg3pncSrJws7GxIBSZ.jpg
PobierzOleju to może łyżkę na kg i mieszasz wszystko w misce
źródło: comment_16354069020er9k48o8rUe4CNtZrecBm.jpg
Pobierz@NiepoprawnaDziewczyna: Dokładnie, dlatego nie mogę ogarnąć hajpu na ten sprzęt.
źródło: comment_1635417626AyKXSkCrr5ZhqbvQJhdxfh.jpg
Pobierz