Wpis z mikrobloga

O #!$%@?, jest jednak sprawiedliwość na tym świecie xD Uwielbiana przez #p0lki, no bo przecież nie Polki, mama ginekolog nie zdała dziś specjalizacji z ginekologii xD MAMA GINEKOLOG z GINEKOLOGII xD Twierdzi, że jednym punktem, choć z jednego insta story wynikało raczej, że poprawnie to ona odpowiedziała może na 50 pytań ze 120. Zdawalność wynosiła ponad 80 procent. Laska zbudowała całą karierę na tytule, którego nigdy nie miała. Osobiście znam osoby co to własnym lekarzom prowadzącym nie wierzyły, bo przecież guru instagrama mówi inaczej. No i oczywiście na instastory płacz, no bo wiele osób mówiło, że egzamin trudny, ale ona to miała TRUDNIEJ, bo ją obserwują tysiące osób xD

#mamaginekolog #bekazpodludzi #instagram #lekarz #heheszki
Pobierz Praemislia - O #!$%@?, jest jednak sprawiedliwość na tym świecie xD Uwielbiana przez ...
źródło: comment_1635366238F0vl08fmaTnSWRnpopF7IN.jpg
  • 331
Poza tym usuwanie hejterskich komentarzy, to bardzo dobra decyzja. Widać co dzieje się tutaj, ludzie bez wiedzy tak łatwo wpadają w kółko spierdzielenia hejterskiego.
No trochę mnie szlag trafia, bo w tym kraju, jeśi ktos ciężko pracuje, robi dobre biznesy, pomaga innym, to absolutnie nie może się tym pochwalić. Bo wiecie, #!$%@? tak jak innym się powodzi. Ludzie nie potrafią docenić sukcesów innych, a ich zazdrość ma cudowne ujście w potyczkach innych.
@Salagama: A nie uważasz, że to żona ma problem ślepo wierząc w jedną osobę gadającą na instagramie? Ja też ją obserwuję, ale jak idę do lekarza, to nie używam wiadomości z inernetu czy nie przytaczam jej słów jako argumentów...
@resuf nie. To jest oznaka tego że w końcu coś jest sprawiedliwego na tym świecie. Typiara jest w uprzywilejowanej pozycji od lat. W sumie to od urodzenia. A robi z siebie wzór do naśladowania. Wielkiego guru. Do specki się nie uczyła, od czasu do czasu jeździła do pracy. Jej głównym zajęciem było prowadzenie firmy z gaciami do sprzedaży. Było by to w ch#j nie sprawiedliwe gdyby ktoś taki zdał specke za pierwszym
Tzn słuchajcie, problem z mamą ginekolog jest taki (przynajmniej z mojej, półprofesjonalnej opinii) jest taki, że ona mając tyle rzeczy pozamedycznych na głowie nie skupia całej swojej uwagi na pracy. Nie mam jej za złe tego, że organizuje sobie życie, że spienięża to co może i to co umie, to jest jej prawo i od tego proponuje się odstosunkowac, bo to jest coś co jest godne pochwały. Natomiast niestety w tym zawodzie
@szynszyla2018: O jezu XD Niesprawiedliwość straszna, bo urodziła się w bogatej rodzinie i rodzice zapewnili jej dostęp do rzeczy przez większosć niedostępną. Jakie to okrutne, dobrze tak małpie, niech wie, co to znaczy porażka. A ciężka praca, staż za granicą, ogarnianie firmy, to przecież nic. Liczy się jakaś Twoja chora wizja sprawiedliwości, bo ktość ŚMIAŁ urodzić się lepiej :D:D
@jestepianke: @Alex_mski: Nie wiem czy ktoś Wam odpowiedział, bo nie mam za bardzo możliwości przebicia się przez ponad 200 komentarzy, ale egzamin specjalizacyjny to takie "przypieczętowanie" szkolenia specjalizacyjnego, które właściwie i tak niewiele w twoim życiu zmienia. Jako specjalista w swojej dziedzinie możesz przyjmować już po 3cim roku ukończenia szkolenia specjalizacyjnego. Tj. dla przykładu, rezydent neurologii, po 3cim roku rezydentury (a więc jeszcze 3 lata przed egzaminem specjalizacyjnym) może już
Niesprawiedliwość straszna, bo urodziła się w bogatej rodzinie i rodzice zapewnili jej dostęp do rzeczy przez większosć niedostępną.

@linca_pau: no to przecież jest niesprawiedliwe, co w tym dziwnego?

Jakie to okrutne, dobrze tak małpie, niech wie, co to znaczy porażka.

@linca_pau: nie znam jej, ale żeby beczeć z powodu egzaminu? Nie ma przecież 15 lat.

A ciężka praca

@linca_pau: instagram nie jest ciężką pracą

staż za granicą

@linca_pau:
@linca_pau lol jak ona kreuje się na coacha. Nie przyznaje, że to co ma - to ma od starych, zero w niej pokory. Jest jak dziewczynka z gimnazjum co się chwali, że ma same 5 ( a to że je ma za bycie córką fundatora wycieczki szkolnej to szczegół) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To raczej Ty cały czas myślisz, że ludzi bolą pieniądze. Mnie jej kasa nie boli.
@Praemislia: To dzisiaj nie musisz się uczyć, bo wystarczy dostęp do internetu i chęć bycia kim chcesz bez konsekwencji, przecież to chore ¯\(ツ)_/¯ ona oszukiwała ludzi, ze jest lekarzem ginekologii nie zdajàc sobie sprawy, ze mogla komuś wyrzadzic krzywde, wyludzila pieniądze pod fałszywym tytułem medycznym, na to sa paragrafy, a teraz typiara płacze, bo nie ma wiedzy zeby zaliczyc egzamin ginekologiczny
¯\
(ツ)_/¯ przeciez jej grozi odpowiedzialnosc karna teraz a