Aktywne Wpisy

#boomer here ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest jakiś patent żeby słuchać sobie muzyki z #youtube na telefonie i w miedzyczasie coś robić w innej aplikacji / na innej karcie?
Tak żeby ten filmik w tle się nie pauzował jak przełączam karte albo odpalam jakąś aplikacje.
#technologia #kiciochpyta #telefony
Jest jakiś patent żeby słuchać sobie muzyki z #youtube na telefonie i w miedzyczasie coś robić w innej aplikacji / na innej karcie?
Tak żeby ten filmik w tle się nie pauzował jak przełączam karte albo odpalam jakąś aplikacje.
#technologia #kiciochpyta #telefony
frifinker +43
Tak wyglądają moje notatki po roku samodzielnej nauki języka chińskiego. Mój sposób jest dosyć prosty - robię codzienne minimum jedną lekcję w Duolingo (kurs angielski na chiński), zapisuje wszystko to czego nie jestem na 100% pewien (pisownię, wymowę i znaczenie). Zrobienie w ten sposób jednej lekcji Duolingo zajmuje mi około pół godziny. Przez pierwsze kilka miesięcy miałem większy zapał i robiłem lekcje w dwóch różnych aplikacjach -duolingo oraz busuu. Zrezygnowałem z busuu

Mieszkanie przerobione na 25 (!) pokoi o wielkości 3 mkw za jedyne 1400 zł/msc.
Zdjęcia w komentarzach - chyba mamy rekordzistę proszę Państwa ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#patodeweloperka #nieruchomosci #patologiazmiasta #kurnik
@xyz_xyz: dokładnie, jeśli ściany wyciszone jakąś uber wełną to na krótki termin mieszkałbym.
ciekawe czy jakaś spółdzielnia nie może mieć obiekcji do takich klatek
@Detharon: cena 999,00 zł za all in i byłaby opcja ok.
Chociaż podejrzewam, że taki aparat nie zawraca sobie głowy takimi pierdołami.
@nicspecjalnego: nie ma szans. nawet przez patodeweloperskie ściany międzymieszkaniowe słychać każde słowo i każdą najmniejsza wibracje(drugie mieszkanie z rzędu na mojej sypialni wisi #!$%@? aneks kuchenny!!!! już mam tego dosyć), tutaj najprawdopodobniej jest kartongips albo coś podobnego xD