Aktywne Wpisy

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz
8kiwi +5
Dlaczego kobiety w przedziale wiekowym 20-40 tak bardzo kochają chodzić na śniadania do restauracji typu Aioli, Manekin #gdansk #warszawa #krakow Co jest takiego zajebistego jajecznicy bądź naleśnikach podanych na drewnianej desce? #kobiety #polska #rozowepaski #niebieskiepaski

źródło: comment_1635318868DCszKfBalPChQtKp8ZLmti.jpg
PobierzTeż mam kumpla który robił trochę w react na froncie, dość mocno słabo, potem python przez kilka lat, kod taki se, robiony na zasadzie byle by jakoś działało i po kilku latach poszedł na PM'a :D
@dexprofen: czyli to po prostu kumpel miał problem, bo nie miał smykałki do programowania ogólnie. Nie za bardzo zatem
ale każdy języka tak ma. Yep, tylko na przestrzeni kilku lat to frontend mocno ewoluował, gdzie był bum na jakiś framework, bibliotekę itd. a nagle zostało porzucone :PJak dla mnie robienie na froncie
@dexprofen: Jakiś przykład? Taki jQuery, co był popularny 10 lat temu trzyma się dobrze do dziś. Jedyna "ciekawa przygoda" jaką miałem, to gdy pracowałem jakiś czas temu w firmie z własnym systemem e-commerce, który korzystał z MooTools - okropny framework (który