Wpis z mikrobloga

@nilphilus: Teoretycznie tak, ale praktycznie wygląda to całkiem inaczej. Niektórym brakuje po prostu smykałki do tego.
Też mam kumpla który robił trochę w react na froncie, dość mocno słabo, potem python przez kilka lat, kod taki se, robiony na zasadzie byle by jakoś działało i po kilku latach poszedł na PM'a :D
  • Odpowiedz
Teoretycznie tak, ale praktycznie wygląda to całkiem inaczej. Niektórym brakuje po prostu smykałki do tego.

Też mam kumpla który robił trochę w react na froncie, dość mocno słabo, potem python przez kilka lat, kod taki se, robiony na zasadzie byle by jakoś działało i po kilku latach poszedł na PM'a :D

@dexprofen: czyli to po prostu kumpel miał problem, bo nie miał smykałki do programowania ogólnie. Nie za bardzo zatem
  • Odpowiedz
@enslavedeagle: Bo JS jest trochę problematycznym językiem, wszystko jest ok jeżeli wiesz co robisz. Też obecnie preferuje Reacta, ale zdaje sobie sprawę że za kilka lat może zostać mocno wyparty przez coś innego. Zaraz napiszesz ale każdy języka tak ma. Yep, tylko na przestrzeni kilku lat to frontend mocno ewoluował, gdzie był bum na jakiś framework, bibliotekę itd. a nagle zostało porzucone :P
Jak dla mnie robienie na froncie
  • Odpowiedz
Zaraz napiszesz ale każdy języka tak ma. Yep, tylko na przestrzeni kilku lat to frontend mocno ewoluował, gdzie był bum na jakiś framework, bibliotekę itd. a nagle zostało porzucone :P

@dexprofen: Jakiś przykład? Taki jQuery, co był popularny 10 lat temu trzyma się dobrze do dziś. Jedyna "ciekawa przygoda" jaką miałem, to gdy pracowałem jakiś czas temu w firmie z własnym systemem e-commerce, który korzystał z MooTools - okropny framework (który
  • Odpowiedz