Aktywne Wpisy

je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 26.2% (22)
- kit 53.6% (45)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 20.2% (17)

lokomotyva +36
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

źródło: comment_1635064256hsuh4sQeJogLiGYObaFyAu.jpg
PobierzMnie kiedyś rozwaliło, jak ktoś pisał, że nie wyobraża sobie grać na xboxie bo achievementy są gorsze XDDDD, nie wiem dokładnie o co mu chodziło ale no.
Oczywiście jakiś tam odsetek jest osób które sobie wbiją 100% bo chcą ponownie przejść grę, bo szukają nowych wyzwań i jest to miły dodatek. Jednak mam wrażenie, że większość to już po prostu uzależnienie.
@mastergame1311: nigdy nie rozumiałem tego tekstu, tak ja dzwonię aby wyrazić moją opinię na ten temat, dokładnie to oddzwaniam do opa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nikt nie mówi o grach stricte nastawionych na multi - tych nawet nie dotykam xD
Ja gram wyłącznie dla trofeów.
Jeżeli gra nie ma trofeów ale platyna jest nieosiągalna to nawet nieodpalam.
Teraz platynuję Diablo 3 i MGS 3
@TenNorbert: świetne podejście, szanuję.
Nie no żartowałem bez jaj.
Czy ktoś mógłby zacząć spisywać te mądrości bo ten temat to będzie złoto
Mam na myśli gry typu RDR albo Gran Turismo.
Trochę się wpieprzam z opinią nie twierdzę, że nie ale co zrobić jak widzę takie rozterki.
Zresztą nie tylko to, bo producenci pokochali otwarty świat i wieloliniowość fabuły, przez co żeby w pełni grę skonsumować, trzeba ją przejść kilka razy. Ja w Wiedźminie 2 nie miałem pojęcia, że wybierając w 1
Nie jestem natomiast w stanie zrozumieć grania dla samych trofeów w jakieś novele gdzie gra polega na wciskaniu X i nic więcej i platyna ma 99%
źródło: comment_1635083337mThhx1ZRFIKpOjv9FEbc89.jpg
Pobierz