Wpis z mikrobloga

@Psychopathy_Red: oj widzę, że mamy podobną opinię.

Mnie kiedyś rozwaliło, jak ktoś pisał, że nie wyobraża sobie grać na xboxie bo achievementy są gorsze XDDDD, nie wiem dokładnie o co mu chodziło ale no.

Oczywiście jakiś tam odsetek jest osób które sobie wbiją 100% bo chcą ponownie przejść grę, bo szukają nowych wyzwań i jest to miły dodatek. Jednak mam wrażenie, że większość to już po prostu uzależnienie.
  • Odpowiedz
  • 0
@piaskun87: twórcy, którzy dodają trofea z trybu multi do gier single, gdzie potem wyłączają serwery powinni być j----i prądem, aż miło. Np. taki mad max i z-----e Avalanche Studios. A w tlou to pojechali ostro po bandzie każąc osobie przechodzić grę na w--------h w kosmos poziomach trudności.
  • Odpowiedz
@piaskun87: główny problem z trofeami online jest wyłączanie serwerów w dość szybkim czasie.
Ja gram wyłącznie dla trofeów.
Jeżeli gra nie ma trofeów ale platyna jest nieosiągalna to nawet nieodpalam.
Teraz platynuję Diablo 3 i MGS 3
  • Odpowiedz
Ja gram wyłącznie dla trofeów.

@TenNorbert: świetne podejście, szanuję.

Nie no żartowałem bez jaj.

Czy ktoś mógłby zacząć spisywać te mądrości bo ten temat to będzie złoto
  • Odpowiedz
@mastergame1311: no trochę tak, choć ja bym użył porównania, że jakbym pod postem płaskoziemców omawiających czy lepiej na kraniec dostać się samolotem czy statkiem napisał "to strata czasu lol"

Trochę się wpieprzam z opinią nie twierdzę, że nie ale co zrobić jak widzę takie rozterki.
  • Odpowiedz
@mlodyczlowiekiniemoze: o tak, pamiętam jak chciałem zrobić osiągnięcia w Rage, a tam chyba z 5 z trybu multi w którego już nikt nie gra, a czasem zdarzają się jeszcze osiągnięcia żeby zagrać z devem albo z kimś kto z nim już zagrał, jak np w XCOM.
  • Odpowiedz
@piaskun87 trofea i achievementy w grze pod singla to rak. Sztuczne przeciąganie żywotności gry, bo nawet nie wiedziałeś za co będziesz oceniany, a bez powiedzmy wszystkiego na co najmniej złocie ominie Cię jakiś content dla wybrańców.

Zresztą nie tylko to, bo producenci pokochali otwarty świat i wieloliniowość fabuły, przez co żeby w pełni grę skonsumować, trzeba ją przejść kilka razy. Ja w Wiedźminie 2 nie miałem pojęcia, że wybierając w 1
  • Odpowiedz