@piaskun87: powinni w ogóle automatycznie zaliczać wszystkie trofea po zagraniu przez 2 minuty, żeby nie dyskryminować graczy którzy nie mają czasu grać kilkanaście godzin lub po prostu ochoty czy umiejętności
Trofea i osiągnięcia to jest w ogóle temat na co najmniej serię artykułów, bo twórcy to generalnie rzadko kiedy wiedzą, jak to zbalansować. XD Albo zdobycie 100% jest po prostu możliwe z palcem w dupie, albo niektóre gry, szczególnie strategie, mają osiągnięcia wymagające grania tysięcy godzin, niektóre dosłownie wymagają np. przegrania 1000 godzin.
@janushek tlou było irytujące pod tym względem. 2x84 meczy do rozegrania (na szczęście można było część z nich przeskoczyć, ale jak zawaliłeś I klan umarł to restart)
za każdym razem jak ktoś używa tego tagu to musi to być użycie dzbanowate gdzie ktoś nie rozmyśla nad tym co inne osoby mogą myśleć tylko siedzi sobie w swojej banieczce i jest pewny swojego zdania
No cusz ¯_(ツ)_/¯
@zapalsobiekota: Przecież to właśnie odpowiednie użycie memika, który wziął się od typa używającego wszystkich możliwych sztuczek erystycznych przy prowadzeniu "dyskusji" z przypadkowymi osobami.
Przecież to właśnie odpowiednie użycie memika, który wziął się od typa używającego wszystkich możliwych sztuczek erystycznych przy prowadzeniu "dyskusji" z przypadkowymi osobami.
@ZaQ_1: Nie znałem tego mema aż tak żeby stwierdzić że dzbany go używają i że znaczy to co myślałem
@stiepanov Właśnie w borderlands 1, które teraz ogrywam jest takie osiągnięcie by zagrać z pracownikiem studia, lub osobą która to osiągnięcie zdobyła (╯°□°)╯︵┻━┻
źródło: comment_1635064256hsuh4sQeJogLiGYObaFyAu.jpg
Pobierz@zapalsobiekota: Przecież to właśnie odpowiednie użycie memika, który wziął się od typa używającego wszystkich możliwych sztuczek erystycznych przy prowadzeniu "dyskusji" z przypadkowymi osobami.
@ZaQ_1: Nie znałem tego mema aż tak żeby stwierdzić że dzbany go używają i że znaczy to co myślałem
Dzięki za sprostowanie