Wpis z mikrobloga

@piaskun87: Powinny też być trofea w wersji easy, bo jak ktoś nie umie zdobyć platyny, to powinien mieć możliwość jej zdobycia w ułatwionej wersji easy. Powinna też być możliwość wbicia platyny po naciśnięciu guzika "wbicie platyny", bo jak ktoś nie chce poświęcać czasu na zdobywanie platyny, to też powinien mieć możliwość zdobycia platyny.
  • Odpowiedz
jak ktoś nie chce poświęcać czasu na zdobywanie platyny, to też powinien mieć możliwość zdobycia platyny.

@Fantastyka: ostatnio odpaliłem jakąś grę, chyba Dying Light, żeby wbić platynę i o zgrozo w grze singlowej trzeba grać z innymi ludźmi ( _)
Pomijam fakt, że sporo serwerów świeci pustkami i wbicie trofeów w starszych tytułach jest praktycznie niemożliwe :/

kto daje
  • Odpowiedz
Powinny też być trofea w wersji easy, bo jak ktoś nie umie zdobyć platyny, to powinien mieć możliwość jej zdobycia w ułatwionej wersji easy

@Fantastyka: XD nie

kto daje jebnie o jakieś wirtualne
  • Odpowiedz
@piaskun87: To samo z jakimiś dodatkowymi gównotrybami jak Mercenaries w ostatnim Resident Evil, które nie tylko jest podpięte do achievementów ale którego wymasterowanie jest konieczne do poodkrywania całego contentu z gry.
  • Odpowiedz
  • 0
@piaskun87 Przeciez te cale platyny są dla idiotow xD Chcesz platyne to graj multi z inaczej nie nazywaj sie graczem. Dying Light jest grą singlowa? Skoro ma rozwiniety tryb multi nie jest grą singlową.
  • Odpowiedz
kiedyś taki negeek opowiadał jak robienie osiągnięć zmieniło się w drugą pracę. Najpierw ściągał się ze znajomym a później już z samym sobą.
biskup2k - kiedyś taki negeek opowiadał jak robienie osiągnięć zmieniło się w drugą p...
  • Odpowiedz
@Medonix: Jeden z 4 typów ludzi, których nazywa się "achiver" i stanowi ~10% ludzi. Pozostałe typy to Killer, Socializer i Explorer. Co ciekawe, dosyć sensownie przekłada się to na życie codzienne.
  • Odpowiedz
@piaskun87: W sumie zawsze myślałem, że te achievementy to zupełnie bezsensowna mechanika wciskana wszędzie głównie z myślą o dzieciach. A tu okazuje się że to ja boomer gamer jestem i nigdy nie zwracałem na nie uwagi xD
  • Odpowiedz
kto daje jebnie o jakieś wirtualne pucharki, strata czasu i tyle ale przynajmniej nie mojego. #changemymind :)

@Medonix: W pełni się z tym zgadzam, acziki to powinien być miły dodatek do gry, ale zdziwiłbyś się, dla ilu osób to właśnie one (i możliwość pochwalenia się znajomym, że wymaksowało się grę, a jakże) są podstawą w grach.

Co kto lubi, ale śmiać mi się chce, jak widuję komentarze, że
  • Odpowiedz