@piaskun87: Powinny też być trofea w wersji easy, bo jak ktoś nie umie zdobyć platyny, to powinien mieć możliwość jej zdobycia w ułatwionej wersji easy. Powinna też być możliwość wbicia platyny po naciśnięciu guzika "wbicie platyny", bo jak ktoś nie chce poświęcać czasu na zdobywanie platyny, to też powinien mieć możliwość zdobycia platyny.
jak ktoś nie chce poświęcać czasu na zdobywanie platyny, to też powinien mieć możliwość zdobycia platyny.
@Fantastyka: ostatnio odpaliłem jakąś grę, chyba Dying Light, żeby wbić platynę i o zgrozo w grze singlowej trzeba grać z innymi ludźmi ( ಠ_ಠ) Pomijam fakt, że sporo serwerów świeci pustkami i wbicie trofeów w starszych tytułach jest praktycznie niemożliwe :/
@Medonix: za każdym razem jak ktoś używa tego tagu to musi to być użycie dzbanowate gdzie ktoś nie rozmyśla nad tym co inne osoby mogą myśleć tylko siedzi sobie w swojej banieczce i jest pewny swojego zdania
@piaskun87 Przeciez te cale platyny są dla idiotow xD Chcesz platyne to graj multi z inaczej nie nazywaj sie graczem. Dying Light jest grą singlowa? Skoro ma rozwiniety tryb multi nie jest grą singlową.
@Medonix: Jeden z 4 typów ludzi, których nazywa się "achiver" i stanowi ~10% ludzi. Pozostałe typy to Killer, Socializer i Explorer. Co ciekawe, dosyć sensownie przekłada się to na życie codzienne.
@piaskun87: to patrz to, kiedyś nie zrobiłem tego jako jedynego do platyny, bo s---------y licznik, potem zapomniałem o tej grze od maja 2018 nie można tego zdobyć bo serwery wyłączyli, więc platyna nie do zdobycia Gierka to Crysis 2 więc żaden indyk xD
@piaskun87: W sumie zawsze myślałem, że te achievementy to zupełnie bezsensowna mechanika wciskana wszędzie głównie z myślą o dzieciach. A tu okazuje się że to ja boomer gamer jestem i nigdy nie zwracałem na nie uwagi xD
źródło: comment_1635064256hsuh4sQeJogLiGYObaFyAu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Fantastyka: ostatnio odpaliłem jakąś grę, chyba Dying Light, żeby wbić platynę i o zgrozo w grze singlowej trzeba grać z innymi ludźmi ( ಠ_ಠ)
Pomijam fakt, że sporo serwerów świeci pustkami i wbicie trofeów w starszych tytułach jest praktycznie niemożliwe :/
@Fantastyka: XD nie
@janushek: Nie chodzi o łatwo czy nie ale o sam fakt zmuszania graczy do gry z jakimiś obcymi ludźmi xD
@Medonix: za każdym razem jak ktoś używa tego tagu to musi to być użycie dzbanowate gdzie ktoś nie rozmyśla nad tym co inne osoby mogą myśleć tylko siedzi sobie w swojej banieczce i jest pewny swojego zdania
No cusz ¯\_(ツ)_/¯
@s---k ja mam platynę tylko w Lego Przygoda 2 na xboxa, bo była gratisem do jakiejś przesyłki ¯_(ツ)_/¯
od maja 2018 nie można tego zdobyć bo serwery wyłączyli, więc platyna nie do zdobycia
Gierka to Crysis 2 więc żaden indyk xD
źródło: comment_16350779356TdCtprzS7uO1jDqFF4eJh.jpg
Pobierz