Aktywne Wpisy
pieknylowca +150
Tak wygląda 90% różowych - podróżniczek. Wyjazd w jakieś mało znane miejsce, zobaczenie czegoś nowego? A po co? Komu to potrzebne? Setny wyjazd do Włoch: super #podroze
źródło: 1000005916
Pobierz
picasssss1 +317
Nie wiem czy nasi janusze się po tym pozbierają, komunis w czystej postaci.
#pracbaza #januszebiznesu #januszex
#pracbaza #januszebiznesu #januszex
źródło: IMG_20250721_121944
Pobierz

@smyl: Rasizm nie jest "słuszny", lecz jest to naturalny instynkt, co wykazałem w swojej wypowiedzi. Nie wpychaj mi dziecka w brzuch ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kolejny dowód: https://www.youtube.com/watch?v=fkAb-aBH97g
źródło: comment_1634932565pTiic1aUylnMdsbP3hBZTD.jpg
Pobierz@cacum3: Masz na myśli choćby takie osiągnięcia cywilizacyjne jak papier, dzięki Azjatom? No, tylko problem polega na czytaniu ze zrozumieniem bo porównywałem rasę czarną a nie żółtą.
@octogen: Ale nigdzie w pytaniu nie założyłem że biała jest lepsza od czarnej, tylko zapytałem jak poziom melaniny w skórze wpływa na to ze jedna może być lepsza od drugiej.
Widzisz? I sam założyłeś że biała jest lepsza od czarnej
@cacum3: I co z tego wynika? Clou stanowi ewolucja, cywilizacja, a nie prehistoria.
To zdanie potwierdza natomiast że pochopnie wyciągasz wnioski na temat drugiej osoby - liczyłeś na to, że przedstawię ci ponumerowaną listę osiągnięć Azji a'la Britannica? Litości.
@venividi: Zapytałeś, podsyłając zdjęcie rasy białej i czarnej, a więc dokonałem porównania rasy białej i czarnej.
@octogen: Nie są.