Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@octogen: to ja bym Cię prosił o rozwinięcie tego wątku kaczek i kur. Twierdzisz że to jest ten sam gatunek, tak? Czyli mogłyby mieć płodne potomstwo, jednak z przyczyn naturalnie rasistowskich postanawiają między sobą nie kopulować i to jedyna przyczyna, dla której w przyrodzie nie występują kurokaczki?
  • Odpowiedz
Nie znasz historii, glownie starożytnej oraz najnowszej.

@cacum3: Masz na myśli choćby takie osiągnięcia cywilizacyjne jak papier, dzięki Azjatom? No, tylko problem polega na czytaniu ze zrozumieniem bo porównywałem rasę czarną a nie żółtą.
  • Odpowiedz
W którym miejscu twierdziłem, że biała rasa jest lepsza od czarnej rasy?

@octogen: Ale nigdzie w pytaniu nie założyłem że biała jest lepsza od czarnej, tylko zapytałem jak poziom melaniny w skórze wpływa na to ze jedna może być lepsza od drugiej.

Widzisz? I sam założyłeś że biała jest lepsza od czarnej
  • Odpowiedz
@octogen: jesteś nieprecyzyjny. Uwaga, kolebka ludzkości jest Afryka. Ograniczenie osiągnięć Azji do papieru potwierdza, że nie jesteś zbyt oczytany
  • Odpowiedz
Uwaga, kolebka ludzkości jest Afryka

@cacum3: I co z tego wynika? Clou stanowi ewolucja, cywilizacja, a nie prehistoria.

Ograniczenie osiągnięć Azji do papieru potwierdza, że nie jesteś zbyt oczytany

To zdanie potwierdza natomiast że pochopnie wyciągasz wnioski na temat drugiej osoby - liczyłeś na to, że przedstawię ci ponumerowaną listę osiągnięć Azji a'la Britannica? Litości.
  • Odpowiedz
tylko zapytałem jak poziom melaniny w skórze wpływa na to ze jedna może być lepsza od drugiej.

@venividi: Zapytałeś, podsyłając zdjęcie rasy białej i czarnej, a więc dokonałem porównania rasy białej i czarnej.

Widzisz? I sam założyłeś że biała jest lepsza od czarnej
  • Odpowiedz