Aktywne Wpisy

Monsieur_V +14
#ufo #ufonapowaznie
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.

Lol82829 +1
#hotelparadise co myślicie o 9 sezonie? Warto to oglądać? Zaczęłam jakiś czas temu obejrzałam kilka odc ale to z bólem serca. Czasem wracam żeby obejrzeć ale po kilkunastu minutach wyłączam bo nie mogę się przekonać do niego. Najbardziej nudzą mnie ci uczestnicy, te laski takie wszystki bff i jakieś nijakie. Czy dzieje się tam coś ciekawego? Z sezonów 6-12 już z samego początku 9 dla mnie najgorszy ale nie mam

#pracbaza #januszebiznesu #januszex
źródło: IMG_20250721_121944
PobierzCiekawostka - w moich czasach były 3 rodzaje stazy:
- darmowe u Janusza (wiekszosc)
- opłacane przez UE (w zasadzie jedyne za które dostawało się pieniądze ale wiadomo że UE to komuniści więc szkoda na nie było iść ( ͡° ͜ʖ ͡°))
-
@dafto: Za darmo nie powinno wykonywać się żadnej pracy, bo za darmo nic nie ma.
@red7000: czyli nauka w szkole za darmo jest ok, nauka pracy już nie?
@dafto: za naukę w szkole bulą rodzice swoich dzieci w podatkach
@dafto: od nauki pracy są okresy próbne i wdrożeniowe, a nie darmowa tyrka na rzecz janusza, zacznijcie się szanować bo nikt za was tego nie zrobi
Trochę tak jakby zapisać się na kurs robienia na drutach i oczekiwać że ktoś Ci jeszcze będzie płacił za ten czas podczas którego dziergasz koślawy sweterek.
Wiadomo że praca pracy nierówna, staż stażowi nierowny ale granica między uczeniem sie i konsumowaniem wiedzy i rozwojem
@dafto: niewolnictwem
@ZajebistyMamSzaliczek: zajebista wymówka, to może niech pracodawca przyłoży się do szkolenia pracownika, a nie wiecznie dokłada do niego mając go praktycznie "za darmo". Po za tym jak taka osoba ma sumiennie przykładać
@picasssss1: aa ok. Czyli za naukę w szkole nie płacimy, bo tak, natomiast bezpłatna praca to już niewolnictwo xD